Nabeschouwing Marítimo - Gil Vicente (2-1) || Primeira Liga 2019/2020

Maandag 15 juni 2020 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Marítimo het maandag 15 juni 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Gil Vicente (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Gil Vicente is onder leiding van scheidsrechter João Bento geëindigd in een 2-1 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door B. Kraev, waarmee Gil Vicente met 0-1 de leiding nam. Marítimo kwam na 30 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Rodrigo Pinho, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Arthur Henrique dacht na 46 minuten te scoren voor Marítimo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Gil Vicente kreeg een penalty toegewezen in de 80e minuut, die werd genomen door D. Kerkez. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-1 eindigde in een overwinning voor Marítimo.

LIVE Marítimo - Gil Vicente 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt B. Kraev Gil Vicente 0-1
30' Doelpunt Marítimo Doelpunt Rodrigo Pinho Marítimo 1-1
48' Wissel Gil Vicente Wissel Rodrigão voor Gil Vicente 2-1
46' Eigen doelpunt Marítimo Eigen doelpunt Arthur Henrique Henrique Gomes Marítimo
60' Wissel Marítimo Wissel Pedro Pelágio voor Rodrigo Pinho Marítimo
69' Wissel Gil Vicente Wissel Hugo Vieira voor Lourency Gil Vicente
69' Wissel Gil Vicente Wissel Y. Baraye voor Rúben Ribeiro Gil Vicente
69' Wissel Marítimo Wissel Samuel Lino voor B. Kraev Marítimo
71' Wissel Marítimo Wissel Edgar Costa voor J. Correa Marítimo
72' Wissel Marítimo Wissel D. Maeda voor Bruno Xadas Marítimo
75' Wissel Marítimo Wissel D. Kerkez voor Fábio China Marítimo
75' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Getterson J. Tagueu Marítimo
80' Penalty gemist Gil Vicente Penalty gemist D. Kerkez Gil Vicente
85' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Sandro Lima Marítimo
94' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Zainadine Júnior Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Gil Vicente
Opstellingen Marítimo - Gil Vicente
De opstellingen van Marítimo en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Gil Vicente

Marítimo en Gil Vicente treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Bento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 3 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Gil Vicente favoriet. 4 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Marítimo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Marítimo 3
Winst Gil Vicente 4
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 15e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.