Nabeschouwing Moreirense - Famalicão (1-1) || Primeira Liga 2019/2020

Woensdag 24 juni 2020 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Moreirense het woensdag 24 juni 2020 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Famalicão (1-1)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Moreirense en Famalicão geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door F. Abreu, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. Famalicão kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Martinez Toni, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Moreirense - Famalicão 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor S. Mane Moreirense
40' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor N. Perez Famalicão
62' Wissel Moreirense Wissel L. Machado voor B. Aouacheria Moreirense
62' Wissel Moreirense Wissel A. Soares voor 426114 Moreirense
62' Wissel Moreirense Wissel F. Abreu voor Nene Moreirense
65' Wissel Famalicão Wissel G. A. Assuncao voor R. Lameiras Famalicão
69' Doelpunt Moreirense Doelpunt F. Abreu met assist van F. Soares Moreirense 1-0
73' Doelpunt Famalicão Doelpunt Martinez Toni met assist van I. Pinto Famalicão 1-1
74' Wissel Famalicão Wissel W. Silva voor I. Pinto Famalicão
74' Wissel Famalicão Wissel C. Racine voor Famalicão
78' Wissel Moreirense Wissel L. Singh voor Gabrielzinho Moreirense
82' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor C. Racine Famalicão
83' Wissel Moreirense Wissel I. Camara voor F. Soares Moreirense
85' Wissel Famalicão Wissel Anderson voor Martinez Toni Famalicão
88' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Goncalves Famalicão
90' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor A. Conte Moreirense
95' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor R. Halliche Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Famalicão
Opstellingen Moreirense - Famalicão
De opstellingen van Moreirense en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Famalicão

Moreirense en Famalicão treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 9 november 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Moreirense 0
Winst Famalicão 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 9e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 5e plaats.