Nabeschouwing Paços de Ferreira - Famalicão (2-1) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 23 februari 2020 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Paços de Ferreira het zondag 23 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Famalicão (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre geëindigd in een 2-1 overwinning voor Paços de Ferreira. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door Ze Uilton, waarmee Paços de Ferreira met 1-0 de leiding nam. Paços de Ferreira vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Denilson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 89e minuut wist Famalicão de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Martinez Toni. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Famalicão kwam hierna niet meer tot scoren.

Famalicão kreeg een penalty toegewezen in de 98e minuut, die werd genomen door Martinez Toni. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre, waardoor Paços de Ferreira dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Paços de Ferreira - Famalicão 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Marcelo Paços de Ferreira
55' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor A. Centelles Famalicão
62' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor S. Eustaquio Paços de Ferreira
64' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor H. Ferreira Paços de Ferreira
67' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Pedrinho Paços de Ferreira
69' Wissel Paços de Ferreira Wissel J. Amaral voor Pedrinho Paços de Ferreira
71' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Ze Uilton Paços de Ferreira 1-0
74' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Pote Famalicão
75' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor A. Castanheira Paços de Ferreira
77' Wissel Famalicão Wissel Anderson voor U. Racic Famalicão
77' Wissel Famalicão Wissel Guga voor A. Centelles Famalicão
79' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Denilson met assist van J. Amaral Paços de Ferreira 2-0
79' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Denilson Paços de Ferreira
82' Wissel Paços de Ferreira Wissel V. Rocha voor S. Eustaquio Paços de Ferreira
86' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor G. A. Assuncao Famalicão
87' Wissel Famalicão Wissel N. Schiappacasse voor D. Goncalves Famalicão
89' Doelpunt Famalicão Doelpunt Martinez Toni met assist van Roderick Famalicão 2-1
98' Penalty gemist Famalicão Penalty gemist Martinez Toni Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Famalicão
Opstellingen Paços de Ferreira - Famalicão
De opstellingen van Paços de Ferreira en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Famalicão

Paços de Ferreira en Famalicão treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter António Emanuel Carvalho Nobre en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 14 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Famalicão favoriet. 1 keer wist de ploeg van Paços de Ferreira te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Paços de Ferreira. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Paços de Ferreira 0
Winst Famalicão 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 16e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 6e plaats.