Nabeschouwing Rio Ave - Famalicão (2-2) || Primeira Liga 2019/2020

Vrijdag 31 januari 2020 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Rio Ave het vrijdag 31 januari 2020 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Famalicão (2-2)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Rio Ave en Famalicão geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Martinez Toni, waarmee Famalicão met 0-1 de leiding nam. Famalicão vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pote op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Rio Ave de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Gelson.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Tarantini de 2-2 maakte voor Rio Ave.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rio Ave - Famalicão 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Famalicão Doelpunt Martinez Toni met assist van R. Lameiras Famalicão 0-1
37' Doelpunt Famalicão Doelpunt Pote met assist van Martinez Toni Famalicão 0-2
42' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor L. M. Reis d. Rio Ave
44' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor U. Racic Famalicão
48' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor D. Figueiras Rio Ave
46' Wissel Rio Ave Wissel Carlos Mane voor L. Piazon Rio Ave
46' Wissel Rio Ave Wissel D. Gelson voor D. Figueiras Rio Ave
63' Doelpunt Rio Ave Doelpunt D. Gelson met assist van L. M. Reis d. Rio Ave 1-2
70' Wissel Famalicão Wissel Anderson voor Martinez Toni Famalicão
71' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor T. Borevkovic Rio Ave
73' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Tarantini met assist van Carlos Mane Rio Ave 2-2
76' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor D. Lopes Rio Ave
76' Wissel Famalicão Wissel W. Silva voor R. Lameiras Famalicão
84' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Pote Famalicão
85' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Riccieli Famalicão
89' Wissel Famalicão Wissel Guga voor Pote Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Famalicão
Opstellingen Rio Ave - Famalicão
De opstellingen van Rio Ave en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Famalicão

Rio Ave en Famalicão treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 16 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Famalicão favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rio Ave te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rio Ave. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 0
Winst Famalicão 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 6e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 4e plaats.