Nabeschouwing Santa Clara - Porto (0-2) || Primeira Liga 2019/2020

Maandag 2 maart 2020 - 20:30 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Santa Clara het maandag 2 maart 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Porto (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Porto is onder leiding van scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra geëindigd in een 0-2 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door W. Manafa, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Porto kreeg via A. Telles in de 71e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Carlos Miguel Taborda Xistra de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Porto via een goal van I. Marcano in de 76e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Porto.

LIVE Santa Clara - Porto 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Porto Doelpunt W. Manafa met assist van Sergio Oliveira Porto 0-1
45' Gele kaart Porto Gele kaart voor W. Manafa Porto
63' Gele kaart Porto Gele kaart voor Otavio Porto
67' Wissel Porto Wissel R. Baro voor J. Corona Porto
69' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor M. Rocha Santa Clara
71' Penalty gemist Porto Penalty gemist A. Telles Porto
72' Gele kaart Porto Gele kaart voor T. Soares Porto
76' Doelpunt Porto Doelpunt I. Marcano met assist van Sergio Oliveira Porto 0-2
77' Wissel Santa Clara Wissel Ukra voor Costinha Santa Clara
82' Wissel Santa Clara Wissel Crysan voor F. Ramos Santa Clara
84' Wissel Porto Wissel Pepe voor W. Manafa Porto
86' Wissel Santa Clara Wissel D. Salomao voor C. Carvalho Santa Clara
89' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor A. Carvalho Santa Clara
90' Wissel Porto Wissel S. Nakajima voor M. Marega Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Porto
Opstellingen Santa Clara - Porto
De opstellingen van Santa Clara en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Porto

Santa Clara en Porto treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 22 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 3 keer wist de ploeg van Santa Clara te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Santa Clara. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 0
Winst Porto 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 8e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 2e plaats.