Nabeschouwing Vitória Guimarães - Vitória Setúbal (2-0) || Primeira Liga 2019/2020

Dinsdag 30 juni 2020 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Vitória Guimarães het dinsdag 30 juni 2020 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Vitória Setúbal (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Vitória Setúbal is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Andre van Vitória SC via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 29 minuten was het M. Edwards die Vitória SC op een 1-0 voorsprong zette. In de 70e minuut moest Vitória FC verder met een man minder nadat Leandrinho een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte A. Ouattara de voorsprong door in de 83e minuut de 2-0 te scoren voor Vitória SC. In de 92e minuut werd H. Guedes van Vitória FC met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Vitória SC met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 95e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. Silvio van Vitória FC was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Vitória Guimarães.

LIVE Vitória Guimarães - Vitória Setúbal 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Penalty gemist Vitória SC Penalty gemist Andre Vitória SC
29' Doelpunt Vitória SC Doelpunt M. Edwards met assist van M. Agu Vitória SC 1-0
34' Wissel Vitória FC Wissel N. Valente voor Carlinhos Vitória FC
46' Wissel Vitória SC Wissel D. Poha voor Rodrigues Pepe Vitória SC
52' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor A. Jorge Vitória FC
65' Wissel Vitória SC Wissel Davidson voor O. John Vitória SC
65' Wissel Vitória SC Wissel A. Ouattara voor B. Duarte Vitória SC
70' Rode kaart Vitória FC Rode kaart voor Leandrinho Vitória FC
79' Wissel Vitória FC Wissel B. Mansilla voor E. Bessa Vitória FC
81' Wissel Vitória SC Wissel A. Almeida voor Andre Vitória SC
83' Doelpunt Vitória SC Doelpunt A. Ouattara Vitória SC 2-0
86' Wissel Vitória SC Wissel Rochinha voor M. Edwards Vitória SC
92' Rode kaart Vitória FC Rode kaart voor H. Guedes Vitória FC
95' Rode kaart Vitória FC Rode kaart voor Silvio Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Vitória Setúbal
Opstellingen Vitória Guimarães - Vitória Setúbal
De opstellingen van Vitória Guimarães en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Vitória Setúbal

Vitória Guimarães en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 1 december 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Vitória Setúbal slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 10
Winst Vitória Setúbal 5
Gelijkspel 10
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 7e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 14e plaats.