Nabeschouwing Vitória Setúbal - Famalicão (1-2) || Primeira Liga 2019/2020

Maandag 13 juli 2020 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Vitória Setúbal het maandag 13 juli 2020 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Famalicão (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro geëindigd in een 1-2 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door D. Goncalves, waarmee Famalicão met 0-1 de leiding nam. Vitória FC kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jubal, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette D. Goncalves zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Famalicão de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro, waardoor Famalicão dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Vitória Setúbal - Famalicão 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor B. Pires Vitória FC
15' Doelpunt Famalicão Doelpunt D. Goncalves met assist van Martinez Toni Famalicão 0-1
21' Wissel Vitória FC Wissel H. Pereira voor H. Guedes Vitória FC
24' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Jubal Vitória FC 1-1
37' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor U. Racic Famalicão
37' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Carlinhos Vitória FC
38' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor G. A. Assuncao Famalicão
40' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor D. Goncalves Famalicão
66' Wissel Vitória FC Wissel Alex voor B. Mansilla Vitória FC
69' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor G. Makaridze Vitória FC
70' Wissel Famalicão Wissel A. Centelles voor C. Racine Famalicão
81' Wissel Famalicão Wissel Anderson voor Martinez Toni Famalicão
81' Wissel Famalicão Wissel Riccieli voor N. Perez Famalicão
81' Wissel Famalicão Wissel W. Silva voor F. Martins Famalicão
85' Wissel Famalicão Wissel Guga voor Pote Famalicão
87' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Zequinha Vitória FC
89' Doelpunt Famalicão Doelpunt D. Goncalves met assist van Anderson Famalicão 1-2
91' Wissel Vitória FC Wissel Mathiola voor Carlinhos Vitória FC
91' Wissel Vitória FC Wissel Leandrinho voor J. Semedo Vitória FC
95' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Vana Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Famalicão
Opstellingen Vitória Setúbal - Famalicão
De opstellingen van Vitória Setúbal en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Famalicão

Vitória Setúbal en Famalicão treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 5 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Famalicão favoriet. 1 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Vitória Setúbal 0
Winst Famalicão 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 16e positie staat, terwijl we Famalicão terugvinden op de 5e plaats.