Nabeschouwing Villarreal - Real Sociedad (1-2) || Primera División 2021/2022

Zondag 15 mei 2022 - 19:30 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Villarreal het zondag 15 mei 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Real Sociedad. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Real Sociedad live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Real Sociedad (1-2)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Real Sociedad is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door F. Coquelin, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Real Sociedad kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Isak, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette M. Zubimendi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Real Sociedad de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pablo González Fuertes, waardoor Real Sociedad dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Villarreal - Real Sociedad 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Real Sociedad teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor J. Zaldua Real Sociedad
43' Doelpunt Villarreal Doelpunt F. Coquelin met assist van D. Parejo Villarreal 1-0
46' Wissel Real Sociedad Wissel A. Gorosabel voor J. Zaldua Real Sociedad
56' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt A. Isak met assist van A. Gorosabel Real Sociedad 1-1
65' Wissel Real Sociedad Wissel Rafinha voor A. Illarramendi Real Sociedad
65' Wissel Villarreal Wissel N. Jackson voor B. Dia Villarreal
68' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor J. Foyth Villarreal
73' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt M. Zubimendi Real Sociedad 1-2
75' Wissel Villarreal Wissel A. Pedraza voor P. Estupinan Villarreal
75' Wissel Villarreal Wissel P. Alcacer voor S. Chukwueze Villarreal
77' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Albiol Villarreal
81' Wissel Villarreal Wissel Mario Gaspar voor R. Albiol Villarreal
81' Wissel Villarreal Wissel M. Trigueros voor F. Coquelin Villarreal
81' Wissel Real Sociedad Wissel A. Januzaj voor A. Sorloth Real Sociedad
82' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor A. Isak Real Sociedad
88' Wissel Real Sociedad Wissel Portu voor A. Isak Real Sociedad
96' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor G. Lo Celso Villarreal
101' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor N. Jackson Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Real Sociedad
Opstellingen Villarreal - Real Sociedad
De opstellingen van Villarreal en Real Sociedad zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Real Sociedad zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Real Sociedad

Villarreal en Real Sociedad treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Real Sociedad in de Primera División vond plaats op 18 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Real Sociedad slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Villarreal 13
Winst Real Sociedad 5
Gelijkspel 7
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 7e positie staat, terwijl we Real Sociedad terugvinden op de 6e plaats.