Nabeschouwing Athletic Club - Levante (2-1) || Primera División 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 14:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Athletic Club het zondag 10 november 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Levante. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Levante live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Levante (2-1)

Het Primera División duel tussen Athletic Club en Levante is onder leiding van scheidsrechter Javier Alberola Rojas geëindigd in een 2-1 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door S. Postigo, waarmee Levante met 0-1 de leiding nam. Athletic Club kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Muniain, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette A. Capa zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Athletic Club de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Javier Alberola Rojas, waardoor Athletic Club dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Athletic Club - Levante 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Levante teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Levante Doelpunt S. Postigo met assist van J. Miramon Levante 0-1
46' Wissel Athletic Club Wissel Ibai voor I. Cordoba Athletic Club
49' Gele kaart Levante Gele kaart voor E. Bardhi Levante
57' Doelpunt Athletic Club Doelpunt I. Muniain met assist van A. Capa Athletic Club 1-1
62' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor D. Garcia Athletic Club
62' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor R. Garcia Athletic Club
67' Wissel Athletic Club Wissel M. San Jose voor U. Lopez Athletic Club
75' Gele kaart Levante Gele kaart voor R. Vezo Levante
76' Wissel Levante Wissel Hernani voor B. Mayoral Levante
78' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor A. Capa Athletic Club
81' Wissel Levante Wissel N. Vukcevic voor G. Melero Levante
87' Wissel Athletic Club Wissel A. Villalibre voor I. Williams Athletic Club
87' Wissel Levante Wissel M. Roger voor J. Morales Levante
88' Doelpunt Athletic Club Doelpunt A. Capa Athletic Club 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Levante
Opstellingen Athletic Club - Levante
De opstellingen van Athletic Club en Levante zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Athletic Club gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Levante zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Athletic Club - Levante

Athletic Club en Levante treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Javier Alberola Rojas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Levante in de Primera División vond plaats op 3 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Athletic Club favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Levante slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Athletic Club 13
Winst Levante 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Athletic Club op een 11e positie staat, terwijl we Levante terugvinden op de 12e plaats.