Nabeschouwing Real Valladolid - Athletic Club (1-4) || Primera División 2019/2020

Zondag 8 maart 2020 - 14:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Real Valladolid het zondag 8 maart 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal José Zorrilla in Valladolid.

Via de Real Valladolid - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Valladolid - Athletic Club (1-4)

Het Primera División duel tussen Real Valladolid en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 1-4 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Athletic Club kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van U. Lopez. Athletic Club vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Garcia op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut wist Real Valladolid de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Ramirez.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor Athletic Club vergroot nadat I. Williams de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 93e minuut wist I. Cordoba namens Athletic Club de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter José Luis Munuera Montero bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Athletic Club.

LIVE Real Valladolid - Athletic Club 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Valladolid - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Athletic Club Doelpunt U. Lopez Athletic Club 0-1
24' Doelpunt Athletic Club Doelpunt R. Garcia met assist van I. Cordoba Athletic Club 0-2
46' Wissel Real Valladolid Wissel P. Hervias voor Michel Real Valladolid
49' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor U. Lopez Athletic Club
53' Wissel Athletic Club Wissel M. Vesga voor U. Lopez Athletic Club
61' Wissel Real Valladolid Wissel Toni voor R. Alcaraz Real Valladolid
76' Wissel Athletic Club Wissel I. Muniain voor O. Sancet Athletic Club
76' Doelpunt Real Valladolid Doelpunt S. Ramirez met assist van Nacho Real Valladolid 1-2
77' Wissel Real Valladolid Wissel H. Ben Arfa voor O. Plano Real Valladolid
80' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor R. Garcia Athletic Club
87' Doelpunt Athletic Club Doelpunt I. Williams Athletic Club 1-3
89' Wissel Athletic Club Wissel A. Aduriz voor I. Williams Athletic Club
90' Gele kaart Real Valladolid Gele kaart voor H. Ben Arfa Real Valladolid
93' Doelpunt Athletic Club Doelpunt I. Cordoba Athletic Club 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Real Valladolid - Athletic Club
Opstellingen Real Valladolid - Athletic Club
De opstellingen van Real Valladolid en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Valladolid gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Real Valladolid - Athletic Club

Real Valladolid en Athletic Club treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Valladolid en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 20 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 7 keer wist de ploeg van Real Valladolid te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Real Valladolid. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Real Valladolid 2
Winst Athletic Club 7
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Valladolid op een 15e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 10e plaats.