Nabeschouwing Akhmat Grozny - Krasnodar (1-1) || Russische Premier League 2018/2019

Woensdag 24 april 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Akhmat Grozny het woensdag 24 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Krasnodar (1-1)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Akhmat Grozny en Krasnodar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Akhmat Grozny kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van A. Semenov. Een benutte penalty van V. Claesson in de 49e minuut zorgde er even later voor dat Krasnodar weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 94e minuut kreeg A. Martynovich van Krasnodar voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Krasnodar de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Akhmat Grozny - Krasnodar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt A. Semenov met assist van Ravanelli Akhmat Grozny 1-0
24' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Gazinskiy Krasnodar
49' Penalty Krasnodar Penalty V. Claesson Krasnodar 1-1
63' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Shvets Akhmat Grozny
63' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor I. Ignatyev Krasnodar
66' Wissel Akhmat Grozny Wissel B. Balaj voor B. Berisha Akhmat Grozny
68' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor D. Skopintsev Krasnodar
68' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Kaboré Krasnodar
71' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
73' Wissel Akhmat Grozny Wissel R. Utsiev voor O. Roshi Akhmat Grozny
79' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotskiy voor I. Ignatyev Krasnodar
94' Tweede gele kaart Krasnodar Tweede gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Krasnodar
Opstellingen Akhmat Grozny - Krasnodar
De opstellingen van Akhmat Grozny en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.