Nabeschouwing Akhmat Grozny - Krasnodar (1-1) || Russische Premier League

Woensdag 24 april 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Akhmat Grozny het woensdag 24 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Krasnodar (1-1)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Akhmat Grozny en Krasnodar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Akhmat Grozny kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van A. Semenov. Een benutte penalty van V. Claesson in de 49e minuut zorgde er even later voor dat Krasnodar weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 94e minuut kreeg A. Martynovich van Krasnodar voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Krasnodar de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Akhmat Grozny - Krasnodar
Goals
1
1
Balbezit
43%
57%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
5
Schoten totaal
16
8
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
104
117
Gevaarlijke aanvallen
45
45
Passes
360
490
Overtredingen
4
15
Buitenspel
4
1
Corners
11
2
Wissels
2
2
LIVE Akhmat Grozny - Krasnodar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt A. Semenov met assist van Ravanelli Akhmat Grozny 1-0
24' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Gazinskiy Krasnodar
49' Penalty Krasnodar Penalty V. Claesson Krasnodar 1-1
63' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Shvets Akhmat Grozny
63' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor I. Ignatyev Krasnodar
66' Wissel Akhmat Grozny Wissel B. Balaj voor B. Berisha Akhmat Grozny
68' Wissel Krasnodar Wissel D. Utkin voor D. Skopintsev Krasnodar
68' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Kaboré Krasnodar
71' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
73' Wissel Akhmat Grozny Wissel R. Utsiev voor O. Roshi Akhmat Grozny
79' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotskiy voor I. Ignatyev Krasnodar
94' Tweede gele kaart Krasnodar Tweede gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
Opstellingen Akhmat Grozny - Krasnodar
De opstellingen van Akhmat Grozny en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Rashid Rakhimov
Formatie 4-2-3-1
Coach Murad Musaev
Wissels Krasnodar
# Speler Pos.
52 Evgeny Latyshonok K
52 K
88 Andrey Sinitsyn K
3 Jón Guðni Fjóluson V
50 Artem Golubev V
89 Dmitriy Stotskiy M
47 Daniil Utkin M
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Krasnodar

Akhmat Grozny en Krasnodar treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Eskov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Akhmat Grozny en Krasnodar elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Akhmat Grozny 0
Winst Krasnodar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 9e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Akhmat Grozny - Krasnodar Opstelling Akhmat Grozny Opstelling Krasnodar Live Akhmat Grozny - Krasnodar Live Akhmat Grozny - Krasnodar kijken Akhmat Grozny - Krasnodar kijken Live Akhmat Grozny - Krasnodar stream Akhmat Grozny - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Akhmat Grozny - Krasnodar Uitslag Akhmat Grozny - Krasnodar Statistieken Akhmat Grozny - Krasnodar Russische Premier League 2018/2019 Akhmat Grozny - Krasnodar wedden Akhmat Grozny - Krasnodar gokken Akhmat Grozny - Krasnodar Unibet