Nabeschouwing Akhmat Grozny - Orenburg (1-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Akhmat Grozny het zaterdag 22 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Orenburg (1-1)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Akhmat Grozny en Orenburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door W. Ángel, waarmee Akhmat Grozny met 1-0 de leiding nam. Orenburg kwam na 66 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van V. Afonin, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Akhmat Grozny - Orenburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Orenburg Wissel G. Chirkin voor D. Miškić Orenburg
22' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt W. Ángel met assist van Mael Akhmat Grozny 1-0
50' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor I. Doumbia Akhmat Grozny
58' Wissel Akhmat Grozny Wissel B. Berisha voor B. Balaj Akhmat Grozny
60' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Popovič Orenburg
63' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor V. Afonin Orenburg
66' Doelpunt Orenburg Doelpunt V. Afonin Orenburg 1-1
70' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Gashchenkov voor M. Mitrishev Akhmat Grozny
74' Wissel Orenburg Wissel Ricardo Alves voor A. Sutormin Orenburg
81' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor B. Berisha Akhmat Grozny
81' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Oyewole Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Orenburg
Opstellingen Akhmat Grozny - Orenburg
De opstellingen van Akhmat Grozny en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Orenburg zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Rashid Rakhimov
Formatie 5-4-1
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Orenburg

Akhmat Grozny en Orenburg treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 16 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Orenburg. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Akhmat Grozny als Orenburg wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Akhmat Grozny 1
Winst Orenburg 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 8e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 9e plaats.