Nabeschouwing Akhmat Grozny - Rubin Kazan' (1-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 20:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Akhmat Grozny het zaterdag 18 augustus 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Rubin Kazan' (1-1)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Akhmat Grozny en Rubin Kazan' geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 78e minuut dacht Rubin Kazan op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Balaj. Helaas voor Rubin Kazan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 84 minuten was het K. Bayramyan die Rubin Kazan op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte A. Mbengue namens Akhmat Grozny in de 94e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Akhmat Grozny - Rubin Kazan' 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Igor Konovalov Rubin Kazan
46' Wissel Rubin Kazan Wissel E. Sorokin voor F. Uremović Rubin Kazan
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel O. Roshi voor M. Mitrishev Akhmat Grozny
65' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Mael O. Ivanov Rubin Kazan
74' Wissel Akhmat Grozny Wissel I. Tsallagov voor Akhmat Grozny
78' Wissel Akhmat Grozny Wissel K. Bayramyan voor D. Poloz Akhmat Grozny
78' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt B. Balaj met assist van O. Roshi Rubin Kazan
84' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt K. Bayramyan Rubin Kazan 0-1
94' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt A. Mbengue Akhmat Grozny 1-1
94' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Mbengue Akhmat Grozny
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Rubin Kazan'
Opstellingen Akhmat Grozny - Rubin Kazan'
De opstellingen van Akhmat Grozny en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Rubin Kazan'

Akhmat Grozny en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en Rubin Kazan' in de Russische Premier League vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rubin Kazan'. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Akhmat Grozny favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Rubin Kazan' slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Akhmat Grozny 6
Winst Rubin Kazan' 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 11e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 8e plaats.