Nabeschouwing Akhmat Grozny - Ufa (2-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 20:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Akhmat Grozny het zondag 2 september 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Ufa (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Ufa is onder leiding van scheidsrechter Stanislav Vasilyev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door M. Mitrishev, waarmee Akhmat Grozny met 1-0 de leiding nam. Akhmat Grozny vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Mitrishev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Ufa de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Carp. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Ufa kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stanislav Vasilyev, waardoor Akhmat Grozny dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Akhmat Grozny - Ufa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Ufa Gele kaart voor D. Tumasyan Ufa
24' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor W. Ángel Akhmat Grozny
43' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Shvets Akhmat Grozny
58' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt M. Mitrishev Akhmat Grozny 1-0
59' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt M. Mitrishev Akhmat Grozny 2-0
61' Wissel Ufa Wissel O. Vaněk voor A. Zaseev Ufa
65' Wissel Akhmat Grozny Wissel I. Doumbia voor Rodolfo Akhmat Grozny
65' Wissel Ufa Wissel L. Bizjak voor I. Paurević Ufa
72' Wissel Ufa Wissel I. Diveev voor D. Tumasyan Ufa
74' Wissel Akhmat Grozny Wissel E. Kharin voor M. Mitrishev Akhmat Grozny
76' Gele kaart Ufa Gele kaart voor D. Zhivoglyadov Ufa
81' Wissel Akhmat Grozny Wissel Z. Sadaev voor B. Balaj Akhmat Grozny
82' Doelpunt Ufa Doelpunt C. Carp Ufa 2-1
89' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Sukhov Ufa
94' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor B. Berisha Akhmat Grozny
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Ufa
Opstellingen Akhmat Grozny - Ufa
De opstellingen van Akhmat Grozny en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ufa zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Ufa

Akhmat Grozny en Ufa treffen elkaar in de 6e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stanislav Vasilyev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 25 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhmat Grozny. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Akhmat Grozny favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Ufa slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Akhmat Grozny 5
Winst Ufa 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 15e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 14e plaats.