Nabeschouwing Anzhi - Krasnodar (0-4) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Anzhi het zondag 16 september 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Anzhi-Arena in Kaspiysk.

Via de Anzhi - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anzhi - Krasnodar (0-4)

Het Russische Premier League duel tussen Anzhi en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 0-4 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Wamberto, waarmee Krasnodar met 0-1 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Claesson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Krasnodar, waarmee P. Mamaev zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Krasnodar in de 82e minuut, nadat I. Ignatyev de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Krasnodar.

LIVE Anzhi - Krasnodar 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anzhi - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Wamberto Krasnodar 0-1
14' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Claesson met assist van Y. Gazinskiy Krasnodar 0-2
54' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor D. Khamdamov Anzhi
58' Doelpunt Krasnodar Doelpunt P. Mamaev met assist van Y. Gazinskiy Krasnodar 0-3
61' Wissel Anzhi Wissel P. Dolgov voor A. Ponce Anzhi
66' Wissel Krasnodar Wissel M. Pereyra voor C. Kaboré Krasnodar
67' Wissel Anzhi Wissel I. Markelov voor A. Katsaev Anzhi
67' Wissel Krasnodar Wissel C. Cueva voor P. Mamaev Krasnodar
70' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor D. Belorukov Anzhi
70' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor Wamberto Krasnodar
78' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor K. Savichev Anzhi
80' Wissel Anzhi Wissel A. Akhjadov voor D. Khamdamov Anzhi
82' Doelpunt Krasnodar Doelpunt I. Ignatyev met assist van V. Claesson Krasnodar 0-4
86' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Suleymanov Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Anzhi - Krasnodar
Opstellingen Anzhi - Krasnodar
De opstellingen van Anzhi en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anzhi gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Magomed Adiev
Voorbeschouwing Anzhi - Krasnodar

Anzhi en Krasnodar treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anzhi en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 1 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Krasnodar favoriet. 5 keer wist de ploeg van Anzhi te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Anzhi. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Anzhi 1
Winst Krasnodar 5
Gelijkspel 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anzhi op een 16e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 7e plaats.