Nabeschouwing CSKA Moskva - Anzhi (2-0) || Russische Premier League

Woensdag 24 april 2019 - 18:30 uur

In de Russische Premier League neemt CSKA Moskva het woensdag 24 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Anzhi. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Anzhi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Anzhi (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Anzhi is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 2-0 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Bijol, waarmee CSKA Moskva met 1-0 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sigurdsson op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Anzhi
Goals
2
0
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
23
9
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
100
39
Gevaarlijke aanvallen
50
14
Passes
639
471
Overtredingen
16
6
Buitenspel
1
1
Corners
8
0
Wissels
3
3
LIVE CSKA Moskva - Anzhi 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Anzhi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor E. Gapon Anzhi
13' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt J. Bijol met assist van N. Vlašić CSKA Moskva 1-0
36' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Akhmetov CSKA Moskva
46' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Shchennikov voor I. Akhmetov CSKA Moskva
54' Wissel Anzhi Wissel G. Ondoua voor S. Gaydarov Anzhi
55' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Sigurdsson met assist van F. Chalov CSKA Moskva 2-0
67' Wissel Anzhi Wissel A. Katsaev voor A. Ponce Anzhi
69' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Hernández voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
78' Wissel Anzhi Wissel G. Agalarov voor P. Dolgov Anzhi
84' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Udaliy voor CSKA Moskva
84' Gele kaart Anzhi Gele kaart voor K. Bistrović F. Chalov Anzhi
Opstellingen CSKA Moskva - Anzhi
De opstellingen van CSKA Moskva en Anzhi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Anzhi zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Viktor Goncharenko
Formatie 5-3-2
Coach Magomed Adiev
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Anzhi

CSKA Moskva en Anzhi treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CSKA Moskva en Anzhi elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst CSKA Moskva 0
Winst Anzhi 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 4e positie staat, terwijl we Anzhi terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
CSKA Moskva - Anzhi Opstelling CSKA Moskva Opstelling Anzhi Live CSKA Moskva - Anzhi Live CSKA Moskva - Anzhi kijken CSKA Moskva - Anzhi kijken Live CSKA Moskva - Anzhi stream CSKA Moskva - Anzhi Fox Sports Nabeschouwing CSKA Moskva - Anzhi Uitslag CSKA Moskva - Anzhi Statistieken CSKA Moskva - Anzhi Russische Premier League 2018/2019 CSKA Moskva - Anzhi wedden CSKA Moskva - Anzhi gokken CSKA Moskva - Anzhi Unibet