Nabeschouwing CSKA Moskva - Krasnodar (1-2) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 28 oktober 2018 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt CSKA Moskva het zondag 28 oktober 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Krasnodar (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Roman Galimov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door N. Vlašić, waarmee CSKA Moskva met 1-0 de leiding nam. Krasnodar kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ari, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette V. Claesson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Krasnodar de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Roman Galimov, waardoor Krasnodar dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE CSKA Moskva - Krasnodar 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor N. Chernov CSKA Moskva
46' Wissel Krasnodar Wissel Wamberto voor C. Ramírez Krasnodar
54' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt N. Vlašić met assist van F. Chalov CSKA Moskva 1-0
56' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Khosonov voor A. Dzagoev CSKA Moskva
63' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor F. Chalov CSKA Moskva
68' Wissel Krasnodar Wissel C. Cueva voor M. Pereyra Krasnodar
75' Wissel Krasnodar Wissel I. Ignatyev voor C. Kaboré Krasnodar
79' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Ari met assist van I. Ignatyev Krasnodar 1-1
81' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Claesson met assist van Ari Krasnodar 1-2
87' Wissel CSKA Moskva Wissel T. Nishimura voor I. Akhmetov CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Krasnodar
Opstellingen CSKA Moskva - Krasnodar
De opstellingen van CSKA Moskva en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Krasnodar

CSKA Moskva en Krasnodar treffen elkaar in de 12e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roman Galimov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 22 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Krasnodar slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 6
Winst Krasnodar 3
Gelijkspel 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 5e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 4e plaats.