Nabeschouwing CSKA Moskva - Ufa (2-2) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 31 maart 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt CSKA Moskva het zondag 31 maart 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Ufa (2-2)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen CSKA Moskva en Ufa geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door N. Vlašić, waarmee CSKA Moskva met 1-0 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Chalov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Ufa de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Bizjak.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Ufa nadat S. Igboun in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE CSKA Moskva - Ufa 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt N. Vlašić met assist van F. Chalov CSKA Moskva 1-0
26' Gele kaart Ufa Gele kaart voor B. Jokić Ufa
39' Wissel Ufa Wissel L. Bizjak voor V. Krotov Ufa
64' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt F. Chalov met assist van I. Oblyakov CSKA Moskva 2-0
72' Wissel Ufa Wissel A. Aliev voor I. Bezdenezhnykh Ufa
76' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Akhmetov voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
79' Gele kaart Ufa Gele kaart voor O. Thill Ufa
84' Wissel CSKA Moskva Wissel O. Vaněk voor O. Thill CSKA Moskva
84' Wissel Ufa Wissel T. Nishimura voor N. Vlašić Ufa
87' Doelpunt Ufa Doelpunt L. Bizjak met assist van O. Vaněk Ufa 2-1
91' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor F. Chalov CSKA Moskva
93' Doelpunt Ufa Doelpunt S. Igboun met assist van P. Alikin Ufa 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Ufa
Opstellingen CSKA Moskva - Ufa
De opstellingen van CSKA Moskva en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Ufa zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Ufa

CSKA Moskva en Ufa treffen elkaar in de 21e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 15 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Ufa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 6
Winst Ufa 0
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 4e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 15e plaats.