Nabeschouwing CSKA Moskva - Zenit (2-0) || Russische Premier League

Zondag 11 november 2018 - 17:00 uur

In de Russische Premier League neemt CSKA Moskva het zondag 11 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Zenit (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 2-0 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door F. Chalov, waarmee CSKA Moskva met 1-0 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sigurdsson op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van CSKA Moskva.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Zenit
Goals
2
0
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
107
112
Gevaarlijke aanvallen
45
48
Passes
309
545
Overtredingen
16
17
Buitenspel
2
2
Corners
1
5
Wissels
2
3
LIVE CSKA Moskva - Zenit 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt F. Chalov met assist van I. Akhmetov CSKA Moskva 1-0
26' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Sigurdsson met assist van F. Chalov CSKA Moskva 2-0
31' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Akhmetov CSKA Moskva
37' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Neto Zenit
38' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Eduardo CSKA Moskva
46' Wissel Zenit Wissel S. Driussi voor R. Mak Zenit
46' Wissel Zenit Wissel A. Zabolotnyi voor C. Marchisio Zenit
51' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Khosonov voor I. Akhmetov CSKA Moskva
74' Wissel Zenit Wissel Hernani voor A. Dzyuba Zenit
83' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Zabolotnyi Zenit
92' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrović voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
Opstellingen CSKA Moskva - Zenit
De opstellingen van CSKA Moskva en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Zenit

CSKA Moskva en Zenit treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CSKA Moskva en Zenit elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst CSKA Moskva 0
Winst Zenit 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 5e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
CSKA Moskva - Zenit Opstelling CSKA Moskva Opstelling Zenit Live CSKA Moskva - Zenit Live CSKA Moskva - Zenit kijken CSKA Moskva - Zenit kijken Live CSKA Moskva - Zenit stream CSKA Moskva - Zenit Fox Sports Nabeschouwing CSKA Moskva - Zenit Uitslag CSKA Moskva - Zenit Statistieken CSKA Moskva - Zenit Russische Premier League 2018/2019 CSKA Moskva - Zenit wedden CSKA Moskva - Zenit gokken CSKA Moskva - Zenit Unibet