Nabeschouwing Dinamo Moskva - Ural (4-0) || Russische Premier League

Zondag 9 december 2018 - 12:00 uur

In de Russische Premier League neemt Dinamo Moskva het zondag 9 december 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Ural (4-0)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Ural is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 4-0 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Joãozinho, waarmee Dinamo Moskva met 1-0 de leiding nam. Dinamo Moskva vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Lutsenko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Dinamo Moskva, waarmee A. Tetteh zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Dinamo Moskva in de 72e minuut, nadat A. Kozlov de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Dinamo Moskva.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - Ural
Goals
4
0
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
7
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
104
126
Gevaarlijke aanvallen
37
48
Passes
357
522
Overtredingen
5
9
Buitenspel
4
0
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Dinamo Moskva - Ural 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Joãozinho met assist van E. Lutsenko Dinamo Moskva 1-0
39' Gele kaart Ural Gele kaart voor S. Bryzgalov Ural
41' Gele kaart Ural Gele kaart voor V. Ilyin Ural
44' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt E. Lutsenko met assist van A. Kozlov Dinamo Moskva 2-0
61' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Tetteh met assist van E. Lutsenko Dinamo Moskva 3-0
66' Wissel Ural Wissel A. Panyukov voor V. Ilyin Ural
67' Wissel Dinamo Moskva Wissel E. Markov voor E. Lutsenko Dinamo Moskva
68' Wissel Ural Wissel A. Egorychev voor P. Boumal Ural
71' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor F. Černych Dinamo Moskva
72' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Kozlov met assist van Joãozinho Dinamo Moskva 4-0
76' Wissel Dinamo Moskva Wissel G. Morozov voor K. Rausch Dinamo Moskva
77' Wissel Ural Wissel M. Aratore voor O. El Kabir Ural
84' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Joãozinho Dinamo Moskva
Opstellingen Dinamo Moskva - Ural
De opstellingen van Dinamo Moskva en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Ural zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Dmitry Khokhlov
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Ural

Dinamo Moskva en Ural treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dinamo Moskva en Ural elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 0
Winst Ural 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 13e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Dinamo Moskva - Ural Opstelling Dinamo Moskva Opstelling Ural Live Dinamo Moskva - Ural Live Dinamo Moskva - Ural kijken Dinamo Moskva - Ural kijken Live Dinamo Moskva - Ural stream Dinamo Moskva - Ural Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - Ural Uitslag Dinamo Moskva - Ural Statistieken Dinamo Moskva - Ural Russische Premier League 2018/2019 Dinamo Moskva - Ural wedden Dinamo Moskva - Ural gokken Dinamo Moskva - Ural Unibet