Nabeschouwing Krasnodar - Arsenal Tula (3-0) || Russische Premier League

Zondag 25 november 2018 - 14:30 uur

In de Russische Premier League neemt Krasnodar het zondag 25 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Arsenal Tula (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 3-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Wamberto, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Ignatyev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Krasnodar, waarmee M. Suleymanov zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

In de 88e minuut moest Krasnodar verder met een man minder, nadat C. Kaboré een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Karasev, waardoor Krasnodar dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Arsenal Tula
Goals
3
0
Balbezit
57%
43%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
14
12
Schoten op doel
6
4
Aanvallen
97
68
Gevaarlijke aanvallen
37
20
Passes
500
372
Overtredingen
19
16
Buitenspel
3
2
Corners
6
3
Wissels
3
2
LIVE Krasnodar - Arsenal Tula 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor L. Đorđević Arsenal Tula
40' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Wamberto met assist van S. Petrov Krasnodar 1-0
41' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Kaboré Krasnodar
45' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor M. Belyaev Arsenal Tula
48' Doelpunt Krasnodar Doelpunt I. Ignatyev met assist van Ari Krasnodar 2-0
53' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor Z. Bakaev Arsenal Tula
64' Wissel Arsenal Tula Wissel I. Gorbatenko voor S. Tkachev Arsenal Tula
71' Wissel Krasnodar Wissel Y. Gazinskiy voor M. Pereyra Krasnodar
71' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Kangwa voor Z. Bakaev Arsenal Tula
73' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor D. Stotskiy Krasnodar
76' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Suleymanov met assist van Y. Gazinskiy Krasnodar 3-0
79' Wissel Krasnodar Wissel T. Okriashvili voor Wamberto Krasnodar
88' Tweede gele kaart Krasnodar Tweede gele kaart voor C. Kaboré Krasnodar
Opstellingen Krasnodar - Arsenal Tula
De opstellingen van Krasnodar en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Arsenal Tula

Krasnodar en Arsenal Tula treffen elkaar in de 15e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en Arsenal Tula elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 0
Winst Arsenal Tula 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 2e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Krasnodar - Arsenal Tula Opstelling Krasnodar Opstelling Arsenal Tula Live Krasnodar - Arsenal Tula Live Krasnodar - Arsenal Tula kijken Krasnodar - Arsenal Tula kijken Live Krasnodar - Arsenal Tula stream Krasnodar - Arsenal Tula Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - Arsenal Tula Uitslag Krasnodar - Arsenal Tula Statistieken Krasnodar - Arsenal Tula Russische Premier League 2018/2019 Krasnodar - Arsenal Tula wedden Krasnodar - Arsenal Tula gokken Krasnodar - Arsenal Tula Unibet