Nabeschouwing Krasnodar - CSKA Moskva (2-0) || Russische Premier League

Zondag 28 april 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Krasnodar het zondag 28 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - CSKA Moskva (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door D. Utkin, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Stotskiy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 88e minuut kreeg N. Vlašić van CSKA Moskva voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en CSKA Moskva de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Krasnodar.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - CSKA Moskva
Goals
2
0
Balbezit
32%
68%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
12
23
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
63
158
Gevaarlijke aanvallen
34
104
Passes
287
586
Overtredingen
22
15
Buitenspel
0
4
Corners
3
13
Wissels
2
3
LIVE Krasnodar - CSKA Moskva 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Krasnodar Doelpunt D. Utkin met assist van I. Ignatyev Krasnodar 1-0
25' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Oblyakov CSKA Moskva
34' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor I. Ignatyev Krasnodar
41' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Kaboré Krasnodar
44' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Pereyra Krasnodar
47' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor N. Vlašić CSKA Moskva
46' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Shchennikov voor I. Diveev CSKA Moskva
55' Doelpunt Krasnodar Doelpunt D. Stotskiy met assist van Wamberto Krasnodar 2-0
57' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor D. Utkin Krasnodar
59' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Hernández voor K. Nababkin CSKA Moskva
70' Wissel Krasnodar Wissel C. Ramírez voor Wamberto Krasnodar
75' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor G. Shchennikov CSKA Moskva
88' Tweede gele kaart CSKA Moskva Tweede gele kaart voor N. Vlašić CSKA Moskva
Opstellingen Krasnodar - CSKA Moskva
De opstellingen van Krasnodar en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - CSKA Moskva

Krasnodar en CSKA Moskva treffen elkaar in de 26e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en CSKA Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 0
Winst CSKA Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 4e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Krasnodar - CSKA Moskva Opstelling Krasnodar Opstelling CSKA Moskva Live Krasnodar - CSKA Moskva Live Krasnodar - CSKA Moskva kijken Krasnodar - CSKA Moskva kijken Live Krasnodar - CSKA Moskva stream Krasnodar - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - CSKA Moskva Uitslag Krasnodar - CSKA Moskva Statistieken Krasnodar - CSKA Moskva Russische Premier League 2018/2019 Krasnodar - CSKA Moskva wedden Krasnodar - CSKA Moskva gokken Krasnodar - CSKA Moskva Unibet