Nabeschouwing Krasnodar - Dinamo Moskva (3-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 30 september 2018 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Krasnodar het zondag 30 september 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Dinamo Moskva (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Roman Galimov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Ari, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Claesson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Krasnodar, waarmee V. Claesson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Roman Galimov, waardoor Krasnodar dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Krasnodar - Dinamo Moskva 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Ari Krasnodar 1-0
24' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Holmén Dinamo Moskva
35' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor T. Šunjić Dinamo Moskva
42' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor V. Rykov Dinamo Moskva
46' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Claesson met assist van Ari Krasnodar 2-0
55' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Claesson met assist van Wamberto Krasnodar 3-0
59' Wissel Dinamo Moskva Wissel E. Markov voor E. Lutsenko Dinamo Moskva
67' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotskiy voor Wamberto Krasnodar
70' Wissel Krasnodar Wissel M. Pereyra voor P. Mamaev Krasnodar
70' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor K. Rausch Dinamo Moskva
73' Wissel Krasnodar Wissel C. Cueva voor V. Claesson Krasnodar
75' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Terekhov voor E. Markov Dinamo Moskva
84' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Sosnin voor S. Sow Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Dinamo Moskva
Opstellingen Krasnodar - Dinamo Moskva
De opstellingen van Krasnodar en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Dinamo Moskva

Krasnodar en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 9e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roman Galimov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 10 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Krasnodar favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 5
Winst Dinamo Moskva 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 2e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 11e plaats.