Nabeschouwing Krasnodar - Yenisey (3-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Krasnodar het zondag 11 november 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Yenisey. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Yenisey live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Yenisey (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Yenisey is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Eskov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door Y. Gazinskiy, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Claesson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was C. Kaboré van Krasnodar die de 3-0 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Eskov, waardoor Krasnodar dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Krasnodar - Yenisey 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Yenisey teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor D. Torbinski Yenisey
22' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor U. Spajić Krasnodar
29' Wissel Yenisey Wissel P. Komolov voor A. Sarkisov Yenisey
60' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Y. Gazinskiy met assist van V. Claesson Krasnodar 1-0
61' Wissel Yenisey Wissel M. Obradović voor A. Kutjin Yenisey
65' Wissel Yenisey Wissel M. Komkov voor D. Torbinski Yenisey
70' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Claesson met assist van Ari Krasnodar 2-0
78' Wissel Krasnodar Wissel C. Cueva voor M. Pereyra Krasnodar
78' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor Wamberto Krasnodar
85' Doelpunt Krasnodar Doelpunt C. Kaboré Krasnodar 3-0
86' Wissel Krasnodar Wissel R. Shishkin voor Y. Gazinskiy Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Yenisey
Opstellingen Krasnodar - Yenisey
De opstellingen van Krasnodar en Yenisey zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Yenisey zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach
Voorbeschouwing Krasnodar - Yenisey

Krasnodar en Yenisey treffen elkaar in de 28e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Eskov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en Yenisey elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Krasnodar 0
Winst Yenisey 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 3e positie staat, terwijl we Yenisey terugvinden op de 16e plaats.