Nabeschouwing Krylya Sovetov - Rostov (1-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 10:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Krylya Sovetov het zaterdag 8 december 2018 om 10:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Rostov (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 1-0 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. P. Anton maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Krylya Sovetov vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 44e minuut kreeg S. Kornilenko van Krylya Sovetov voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Krylya Sovetov de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 82e minuut moest Rostov verder met een man minder nadat R. Sigurðsson een rode kaart had gekregen. Het lukte Krylya Sovetov in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 85e minuut moest Rostov verder met een man minder, nadat A. Gaţcan een tweede gele kaart kreeg.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Karasev, waardoor Krylya Sovetov de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Krylya Sovetov - Rostov 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor E. Bashkirov Krylya Sovetov
10' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Hadzikadunic Rostov
11' Penalty Krylya Sovetov Penalty P. Anton Krylya Sovetov 1-0
26' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor S. Kornilenko Krylya Sovetov
44' Tweede gele kaart Krylya Sovetov Tweede gele kaart voor S. Kornilenko Krylya Sovetov
46' Wissel Krylya Sovetov Wissel T. Burlak voor E. Bashkirov Krylya Sovetov
65' Wissel Rostov Wissel V. Kjartansson voor D. Hadzikadunic Rostov
68' Wissel Krylya Sovetov Wissel G. Zotov voor V. Denisov Krylya Sovetov
70' Wissel Rostov Wissel S. Parshivlyuk voor A. Yusupov Rostov
74' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Gaţcan Rostov
80' Wissel Krylya Sovetov Wissel R. Şeydayev voor P. Anton Krylya Sovetov
82' Rode kaart Rostov Rode kaart voor R. Sigurðsson Rostov
82' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor R. Şeydayev Krylya Sovetov
85' Tweede gele kaart Rostov Tweede gele kaart voor A. Gaţcan Rostov
86' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Samardžić Krylya Sovetov
94' Gele kaart Rostov Gele kaart voor S. Ingason Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Rostov
Opstellingen Krylya Sovetov - Rostov
De opstellingen van Krylya Sovetov en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.