Nabeschouwing Orenburg - Rostov (3-0) || Russische Premier League

Zaterdag 20 april 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League neemt Orenburg het zaterdag 20 april 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Rostoshi.

Via de Orenburg - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Rostov (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Mikhail Vilkov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Normann zette Orenburg op een 1-0 voorsprong in de 41e minuut van de wedstrijd. Orenburg vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Galadzhan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was G. Chirkin van Orenburg die de 3-0 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mikhail Vilkov, waardoor Orenburg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Orenburg - Rostov
Goals
3
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
13
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
117
120
Gevaarlijke aanvallen
38
59
Passes
417
465
Overtredingen
10
11
Buitenspel
0
1
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Orenburg - Rostov 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Wissel Orenburg Wissel G. Chirkin voor S. Breev Orenburg
29' Wissel Orenburg Wissel M. Sivakov voor D. Andreev Orenburg
39' Gele kaart Rostov Gele kaart voor M. Normann Rostov
41' Eigen doelpunt Orenburg Eigen doelpunt M. Normann Orenburg 1-0
58' Wissel Orenburg Wissel V. Shakhov voor S. Begić Orenburg
60' Doelpunt Orenburg Doelpunt A. Galadzhan Orenburg 2-0
60' Wissel Rostov Wissel A. Zuev voor A. Logashov Rostov
67' Wissel Rostov Wissel I. Popov voor B. Sigurðarson Rostov
81' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Galadzhan Orenburg
82' Gele kaart Rostov Gele kaart voor I. Novoseltsev Rostov
91' Doelpunt Orenburg Doelpunt G. Chirkin met assist van A. Galadzhan Orenburg 3-0
92' Wissel Rostov Wissel B. Zaynutdinov voor E. Shomurodov Rostov
Opstellingen Orenburg - Rostov
De opstellingen van Orenburg en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rostov zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Vladimir Fedotov
Formatie 3-1-4-2
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Orenburg - Rostov

Orenburg en Rostov treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikhail Vilkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Orenburg en Rostov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Orenburg 0
Winst Rostov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 8e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Orenburg - Rostov Opstelling Orenburg Opstelling Rostov Live Orenburg - Rostov Live Orenburg - Rostov kijken Orenburg - Rostov kijken Live Orenburg - Rostov stream Orenburg - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Orenburg - Rostov Uitslag Orenburg - Rostov Statistieken Orenburg - Rostov Russische Premier League 2018/2019 Orenburg - Rostov wedden Orenburg - Rostov gokken Orenburg - Rostov Unibet