Nabeschouwing Orenburg - Ufa (1-0) || Russische Premier League

Zaterdag 24 november 2018 - 14:30 uur

In de Russische Premier League neemt Orenburg het zaterdag 24 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Rostoshi.

Via de Orenburg - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Ufa (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Ufa is onder leiding van scheidsrechter Vitaly Meshkov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Orenburg kreeg in de 58e minuut een strafschop toegekend, die door A. Sutormin werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. In de 59e minuut kreeg P. Alikin van Ufa voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Ufa de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 81e minuut gemaakt door A. Sutormin waardoor Orenburg met 1-0 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitaly Meshkov, waardoor Orenburg de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Orenburg - Ufa
Goals
1
0
Balbezit
53%
47%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
13
1
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
120
85
Gevaarlijke aanvallen
62
31
Passes
483
426
Overtredingen
13
14
Buitenspel
2
1
Corners
6
1
Wissels
2
2
LIVE Orenburg - Ufa 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Wissel Ufa Wissel L. Bizjak voor D. Sysuev Ufa
52' Gele kaart Ufa Gele kaart voor P. Alikin Ufa
58' Penalty gemist Orenburg Penalty gemist A. Sutormin Orenburg
59' Tweede gele kaart Ufa Tweede gele kaart voor P. Alikin Ufa
60' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Belenov Ufa
80' Wissel Orenburg Wissel Ricardo Alves voor D. Popovič Orenburg
80' Wissel Orenburg Wissel A. Kozlov voor Đ. Despotović Orenburg
81' Doelpunt Orenburg Doelpunt A. Sutormin Orenburg 1-0
86' Wissel Ufa Wissel V. Krotov voor V. Salatić Ufa
Opstellingen Orenburg - Ufa
De opstellingen van Orenburg en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Ufa zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Orenburg - Ufa

Orenburg en Ufa treffen elkaar in de 15e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaly Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Orenburg en Ufa elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Orenburg 0
Winst Ufa 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 10e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Orenburg - Ufa Opstelling Orenburg Opstelling Ufa Live Orenburg - Ufa Live Orenburg - Ufa kijken Orenburg - Ufa kijken Live Orenburg - Ufa stream Orenburg - Ufa Fox Sports Nabeschouwing Orenburg - Ufa Uitslag Orenburg - Ufa Statistieken Orenburg - Ufa Russische Premier League 2018/2019 Orenburg - Ufa wedden Orenburg - Ufa gokken Orenburg - Ufa Unibet