Nabeschouwing Rostov - CSKA Moskva (0-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Rostov het zondag 2 december 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov-na-Donu.

Via de Rostov - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - CSKA Moskva (0-0)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Rostov en CSKA Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. CSKA Moskva kreeg in de 55e minuut een strafschop toegekend, die door N. Vlašić werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. In de 89e minuut kreeg I. Oblyakov van CSKA Moskva voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor CSKA Moskva de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Qua balbezit waren Rostov en CSKA Moskva gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. CSKA Moskva kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Kort daarna blies scheidsrechter Kirill Levnikov voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Rostov - CSKA Moskva 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor N. Vlašić CSKA Moskva
49' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Oblyakov CSKA Moskva
49' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Yusupov Rostov
55' Penalty gemist CSKA Moskva Penalty gemist N. Vlašić CSKA Moskva
56' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Zuev Rostov
56' Wissel CSKA Moskva Wissel F. Chalov voor T. Nishimura CSKA Moskva
64' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor G. Shchennikov CSKA Moskva
67' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
80' Wissel Rostov Wissel E. Shomurodov voor A. Ionov Rostov
89' Tweede gele kaart CSKA Moskva Tweede gele kaart voor I. Oblyakov CSKA Moskva
92' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor N. Vlašić CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - CSKA Moskva
Opstellingen Rostov - CSKA Moskva
De opstellingen van Rostov en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Rostov - CSKA Moskva

Rostov en CSKA Moskva treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 5 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rostov. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 7 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Rostov. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rostov 4
Winst CSKA Moskva 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 5e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 3e plaats.