Nabeschouwing Rostov - Dinamo Moskva (0-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 17:00 uur



In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Rostov het zaterdag 10 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov-na-Donu.

Via de Rostov - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Dinamo Moskva (0-0)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Rostov en Dinamo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Rostov en Dinamo Moskva gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Rostov, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vitali Meshkov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Dinamo Moskva
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
15
6
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
129
104
Gevaarlijke aanvallen
69
31
Passes
474
336
Overtredingen
9
9
Buitenspel
0
2
Corners
4
3
Wissels
2
0
LIVE Rostov - Dinamo Moskva 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Holmén Dinamo Moskva
25' Gele kaart Rostov Gele kaart voor S. Ingason Rostov
46' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor E. Markov Dinamo Moskva
62' Wissel Rostov Wissel A. Logashov voor A. Ionov Rostov
63' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor T. Šunjić Dinamo Moskva
79' Wissel Rostov Wissel V. Kjartansson voor E. Shomurodov Rostov
85' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor R. Evgenyev Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Dinamo Moskva
Opstellingen Rostov - Dinamo Moskva
De opstellingen van Rostov en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach
Wissels Dinamo Moskva
# Speler Pos.
31 Igor Leshchuk K
9 Miguel Filipe Nunes Cardoso M
20 Vyacheslav Grulev M
8 Kirill Panchenko M
11 Ivan Temnikov M
78 Danil Lipovoy M
17 Anton Terekhov A
Voorbeschouwing Rostov - Dinamo Moskva

Rostov en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 2 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Dinamo Moskva favoriet. 6 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Rostov. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 4
Winst Dinamo Moskva 6
Gelijkspel 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 4e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rostov - Dinamo Moskva Opstelling Rostov Opstelling Dinamo Moskva Live Rostov - Dinamo Moskva Live Rostov - Dinamo Moskva kijken Rostov - Dinamo Moskva kijken Live Rostov - Dinamo Moskva stream Rostov - Dinamo Moskva Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Dinamo Moskva Uitslag Rostov - Dinamo Moskva Statistieken Rostov - Dinamo Moskva Russische Premier League 2018/2019 Rostov - Dinamo Moskva wedden Rostov - Dinamo Moskva gokken Rostov - Dinamo Moskva Unibet