Nabeschouwing Rostov - Lokomotiv Moskou (1-2) || Russische Premier League

Woensdag 24 april 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Rostov het woensdag 24 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov-na-Donu.

Via de Rostov - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Lokomotiv Moskou (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Vitaly Meshkov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lokomotiv Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. Farfán. Een benutte penalty van A. Ionov in de 39e minuut zorgde er even later voor dat Rostov weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 83e minuut zette J. Farfán zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lokomotiv Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitaly Meshkov, waardoor Lokomotiv Moskou dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Lokomotiv Moskou
Goals
1
2
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
11
15
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
111
117
Gevaarlijke aanvallen
52
49
Passes
436
433
Overtredingen
12
13
Buitenspel
0
1
Corners
5
4
Wissels
3
1
LIVE Rostov - Lokomotiv Moskou 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt J. Farfán met assist van Aleksey Miranchuk Lokomotiv Moskva 0-1
7' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor J. Farfán Lokomotiv Moskva
20' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Aleksey Miranchuk Lokomotiv Moskva
25' Gele kaart Rostov Gele kaart voor B. Zaynutdinov Rostov
39' Penalty Rostov Penalty A. Ionov Rostov 1-1
60' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Gaţcan Rostov
68' Wissel Rostov Wissel D. Glebov voor B. Zaynutdinov Rostov
77' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Glebov Rostov
80' Wissel Rostov Wissel K. Pliev voor A. Logashov Rostov
82' Wissel Rostov Wissel B. Sigurðarson voor A. Ionov Rostov
83' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt J. Farfán met assist van M. Rybus Lokomotiv Moskva 1-2
91' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Guilherme Lokomotiv Moskva
91' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Éder voor J. Farfán Lokomotiv Moskva
Opstellingen Rostov - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Rostov en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Rostov - Lokomotiv Moskou

Rostov en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitaly Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rostov en Lokomotiv Moskou elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 0
Winst Lokomotiv Moskou 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 7e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Rostov - Lokomotiv Moskou Opstelling Rostov Opstelling Lokomotiv Moskou Live Rostov - Lokomotiv Moskou Live Rostov - Lokomotiv Moskou kijken Rostov - Lokomotiv Moskou kijken Live Rostov - Lokomotiv Moskou stream Rostov - Lokomotiv Moskou Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Lokomotiv Moskou Uitslag Rostov - Lokomotiv Moskou Statistieken Rostov - Lokomotiv Moskou Russische Premier League 2018/2019 Rostov - Lokomotiv Moskou wedden Rostov - Lokomotiv Moskou gokken Rostov - Lokomotiv Moskou Unibet