Nabeschouwing Rostov - Rubin Kazan' (1-1) || Russische Premier League 2018/2019

Vrijdag 31 augustus 2018 - 18:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Rostov het vrijdag 31 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov-na-Donu.

Via de Rostov - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Rubin Kazan' (1-1)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Rostov en Rubin Kazan' geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 37 minuten. A. Ionov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rostov vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Rubin Kazan kwam na 50 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Sorokin, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rostov - Rubin Kazan' 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Gaţcan Rostov
37' Penalty Rostov Penalty A. Ionov Rostov 1-0
50' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt E. Sorokin met assist van Igor Konovalov Rubin Kazan 1-1
51' Gele kaart Rostov Gele kaart voor S. Parshivlyuk Rostov
60' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Yusupov Rostov
63' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor R. Kambolov Rubin Kazan
65' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Igor Konovalov Rubin Kazan
69' Wissel Rostov Wissel T. Kalachev voor A. Yusupov Rostov
77' Wissel Rubin Kazan Wissel A. Bukharov voor D. Poloz Rubin Kazan
77' Wissel Rostov Wissel E. Shomurodov voor B. Sigurðarson Rostov
79' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor S. Azmoun Rubin Kazan
86' Wissel Rubin Kazan Wissel R. Shekari voor S. Azmoun Rubin Kazan
88' Wissel Rostov Wissel A. Zuev voor A. Ionov Rostov
89' Wissel Rubin Kazan Wissel V. Granat voor R. Kambolov Rubin Kazan
89' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor R. Shekari Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Rubin Kazan'
Opstellingen Rostov - Rubin Kazan'
De opstellingen van Rostov en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.