Nabeschouwing Rostov - Spartak Moskva (2-1) || Russische Premier League

Zondag 14 april 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Rostov het zondag 14 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov-na-Donu.

Via de Rostov - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Spartak Moskva (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Gaţcan, waarmee Rostov met 1-0 de leiding nam. Spartak Moskva kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Zobnin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette E. Shomurodov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rostov de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Rostov dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rostov - Spartak Moskva
Goals
2
1
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
9
14
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
75
143
Gevaarlijke aanvallen
42
39
Passes
256
579
Overtredingen
14
10
Buitenspel
0
1
Corners
8
2
Wissels
3
3
LIVE Rostov - Spartak Moskva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Rostov Doelpunt A. Gaţcan met assist van M. Normann Rostov 1-0
27' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt R. Zobnin met assist van L. Melgarejo Spartak Moskva 1-1
28' Gele kaart Rostov Gele kaart voor S. Parshivlyuk Rostov
38' Wissel Spartak Moskva Wissel S. Hanni voor Zé Luís Spartak Moskva
46' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Glebov Rostov
56' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Logashov Rostov
61' Gele kaart Rostov Gele kaart voor R. Eremenko Rostov
63' Wissel Rostov Wissel E. Shomurodov voor A. Ionov Rostov
64' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Bocchetti Spartak Moskva
72' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Lomovitski voor L. Melgarejo Spartak Moskva
77' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor G. Melkadze Spartak Moskva
77' Wissel Rostov Wissel A. Zuev voor D. Glebov Rostov
78' Wissel Rostov Wissel B. Sigurðarson voor I. Popov Rostov
80' Doelpunt Rostov Doelpunt E. Shomurodov met assist van R. Eremenko Rostov 2-1
81' Wissel Spartak Moskva Wissel Fernando voor D. Glushakov Spartak Moskva
Opstellingen Rostov - Spartak Moskva
De opstellingen van Rostov en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rostov - Spartak Moskva

Rostov en Spartak Moskva treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rostov en Spartak Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Rostov 0
Winst Spartak Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rostov op een 7e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Rostov - Spartak Moskva Opstelling Rostov Opstelling Spartak Moskva Live Rostov - Spartak Moskva Live Rostov - Spartak Moskva kijken Rostov - Spartak Moskva kijken Live Rostov - Spartak Moskva stream Rostov - Spartak Moskva Fox Sports Nabeschouwing Rostov - Spartak Moskva Uitslag Rostov - Spartak Moskva Statistieken Rostov - Spartak Moskva Russische Premier League 2018/2019 Rostov - Spartak Moskva wedden Rostov - Spartak Moskva gokken Rostov - Spartak Moskva Unibet