Nabeschouwing Rubin Kazan' - Arsenal Tula (0-0) || Russische Premier League

Zondag 7 april 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Rubin Kazan' het zondag 7 april 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Kazan' Arena in Kazan'.

Via de Rubin Kazan' - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Arsenal Tula (0-0)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Rubin Kazan' en Arsenal Tula geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Rubin Kazan' en Arsenal Tula gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Rubin Kazan', dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mikhail Vilkov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Arsenal Tula
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
11
10
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
120
149
Gevaarlijke aanvallen
38
31
Passes
435
510
Overtredingen
16
9
Buitenspel
1
1
Corners
8
1
Wissels
3
1
LIVE Rubin Kazan' - Arsenal Tula 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor P. Mogilevets Rubin Kazan'
46' Wissel Arsenal Tula Wissel Z. Bakaev voor L. Đorđević Arsenal Tula
64' Wissel Rubin Kazan' Wissel A. Bukharov voor A. Sagitov Rubin Kazan'
72' Wissel Rubin Kazan' Wissel D. Poloz voor P. Mogilevets Rubin Kazan'
77' Wissel Rubin Kazan' Wissel V. Podberezkin voor R. Akbashev Rubin Kazan'
79' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor R. Kambolov Rubin Kazan'
88' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor K. Berkhamov Arsenal Tula
90' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor V. Podberezkin Rubin Kazan'
Opstellingen Rubin Kazan' - Arsenal Tula
De opstellingen van Rubin Kazan' en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Kurban Berdyev
Wissels Rubin Kazan'
# Speler Pos.
21 Egor Baburin K
38 Egor Tushev K
41 Vladislav Mikushin V
12 Ihor Kalinin V
50 Rail Abdullin V
51 Ilya Agapov V
7 Vyacheslav Podberezkin M
11 Aleksandr Bukharov A
10 Dmitriy Poloz A
Formatie 4-3-3
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Arsenal Tula

Rubin Kazan' en Arsenal Tula treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikhail Vilkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rubin Kazan' en Arsenal Tula elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Rubin Kazan' 0
Winst Arsenal Tula 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 9e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Rubin Kazan' - Arsenal Tula Opstelling Rubin Kazan' Opstelling Arsenal Tula Live Rubin Kazan' - Arsenal Tula Live Rubin Kazan' - Arsenal Tula kijken Rubin Kazan' - Arsenal Tula kijken Live Rubin Kazan' - Arsenal Tula stream Rubin Kazan' - Arsenal Tula Fox Sports Nabeschouwing Rubin Kazan' - Arsenal Tula Uitslag Rubin Kazan' - Arsenal Tula Statistieken Rubin Kazan' - Arsenal Tula Russische Premier League 2018/2019 Rubin Kazan' - Arsenal Tula wedden Rubin Kazan' - Arsenal Tula gokken Rubin Kazan' - Arsenal Tula Unibet