Nabeschouwing Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou (0-0) || Russische Premier League

Zondag 11 november 2018 - 14:30 uur

In de Russische Premier League neemt Rubin Kazan' het zondag 11 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Kazan' Arena in Kazan'.

Via de Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou (0-0)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Rubin Kazan' en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Rubin Kazan' en Lokomotiv Moskou gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Rubin Kazan', dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vladislav Bezborodov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
6
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
148
154
Gevaarlijke aanvallen
49
58
Passes
407
498
Overtredingen
16
19
Buitenspel
3
2
Corners
3
5
Wissels
3
2
LIVE Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
40' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor F. Uremović Rubin Kazan'
59' Wissel Rubin Kazan' Wissel V. Podberezkin voor Igor Konovalov Rubin Kazan'
59' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Éder voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
65' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor A. Bukharov Rubin Kazan'
69' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor G. Krychowiak Lokomotiv Moskva
77' Wissel Rubin Kazan' Wissel P. Mogilevets voor R. Kambolov Rubin Kazan'
78' Wissel Rubin Kazan' Wissel D. Poloz voor A. Bukharov Rubin Kazan'
83' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel R. Zhemaletdinov voor J. Farfán Lokomotiv Moskva
Opstellingen Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Rubin Kazan' en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou

Rubin Kazan' en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rubin Kazan' en Lokomotiv Moskou elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Rubin Kazan' 0
Winst Lokomotiv Moskou 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 8e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou Opstelling Rubin Kazan' Opstelling Lokomotiv Moskou Live Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou Live Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou kijken Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou kijken Live Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou stream Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou Fox Sports Nabeschouwing Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou Uitslag Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou Statistieken Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou Russische Premier League 2018/2019 Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou wedden Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou gokken Rubin Kazan' - Lokomotiv Moskou Unibet