Nabeschouwing Rubin Kazan' - Spartak Moskva (1-1) || Russische Premier League 2018/2019

Maandag 29 oktober 2018 - 18:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Rubin Kazan' het maandag 29 oktober 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Spartak Moskva (1-1)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Rubin Kazan' en Spartak Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 78 minuten. D. Kombarov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Spartak Moskva vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Rubin Kazan het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk E. Sorokin die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rubin Kazan' - Spartak Moskva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor D. Kombarov Spartak Moskva
44' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Hanni Spartak Moskva
47' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor V. Podberezkin Rubin Kazan
57' Wissel Spartak Moskva Wissel S. Nimely voor S. Hanni Spartak Moskva
61' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Eremenko voor I. Popov Spartak Moskva
63' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor V. Ustinov Rubin Kazan
76' Wissel Rubin Kazan Wissel A. Bukharov voor D. Poloz Rubin Kazan
78' Penalty Spartak Moskva Penalty D. Kombarov Spartak Moskva 0-1
79' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Tashaev Spartak Moskva
86' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Melgarejo voor A. Tashaev Spartak Moskva
87' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Zobnin Spartak Moskva
91' Wissel Rubin Kazan Wissel E. Sorokin voor K. Bayramyan Rubin Kazan
92' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt E. Sorokin met assist van Igor Konovalov Rubin Kazan 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Spartak Moskva
Opstellingen Rubin Kazan' - Spartak Moskva
De opstellingen van Rubin Kazan' en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Spartak Moskva

Rubin Kazan' en Spartak Moskva treffen elkaar in de 12e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 17 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Spartak Moskva favoriet. 9 keer wist de ploeg van Rubin Kazan' te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rubin Kazan'. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rubin Kazan' 2
Winst Spartak Moskva 9
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 7e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 6e plaats.