Nabeschouwing Rubin Kazan' - Ufa (1-1) || Russische Premier League

Woensdag 24 april 2019 - 18:30 uur

In de Russische Premier League neemt Rubin Kazan' het woensdag 24 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Kazan' Arena in Kazan'.

Via de Rubin Kazan' - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Ufa (1-1)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Rubin Kazan' en Ufa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door D. Krugovoi, waarmee Ufa met 0-1 de leiding nam. Rubin Kazan' kwam na 71 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Sorokin, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Ufa
Goals
1
1
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
10
8
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
116
139
Gevaarlijke aanvallen
46
41
Passes
463
417
Overtredingen
8
15
Buitenspel
0
1
Corners
6
1
Wissels
3
2
LIVE Rubin Kazan' - Ufa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor P. Mogilevets Rubin Kazan'
21' Gele kaart Ufa Gele kaart voor C. Carp Ufa
33' Wissel Rubin Kazan' Wissel A. Sagitov voor A. Bukharov Rubin Kazan'
35' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor E. Sorokin Rubin Kazan'
47' Doelpunt Ufa Doelpunt D. Krugovoi met assist van C. Carp Ufa 0-1
67' Wissel Ufa Wissel O. Thill voor O. Vaněk Ufa
69' Wissel Ufa Wissel L. Bizjak voor A. Vombergar Ufa
69' Wissel Rubin Kazan' Wissel R. Akbashev voor P. Mogilevets Rubin Kazan'
71' Doelpunt Rubin Kazan' Doelpunt E. Sorokin met assist van D. Poloz Rubin Kazan' 1-1
83' Wissel Rubin Kazan' Wissel E. Bashkirov voor V. Podberezkin Rubin Kazan'
84' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor R. Akbashev Rubin Kazan'
Opstellingen Rubin Kazan' - Ufa
De opstellingen van Rubin Kazan' en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Ufa zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Kurban Berdyev
Formatie 3-4-1-2
Coach Sergey Tomarov
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Ufa

Rubin Kazan' en Ufa treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rubin Kazan' en Ufa elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Rubin Kazan' 0
Winst Ufa 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 10e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rubin Kazan' - Ufa Opstelling Rubin Kazan' Opstelling Ufa Live Rubin Kazan' - Ufa Live Rubin Kazan' - Ufa kijken Rubin Kazan' - Ufa kijken Live Rubin Kazan' - Ufa stream Rubin Kazan' - Ufa Fox Sports Nabeschouwing Rubin Kazan' - Ufa Uitslag Rubin Kazan' - Ufa Statistieken Rubin Kazan' - Ufa Russische Premier League 2018/2019 Rubin Kazan' - Ufa wedden Rubin Kazan' - Ufa gokken Rubin Kazan' - Ufa Unibet