Nabeschouwing Rubin Kazan' - Yenisey (1-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 15 september 2018 - 13:00 uur



In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Rubin Kazan' het zaterdag 15 september 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Yenisey. De wedstrijd wordt gespeeld in Ak Bars Arena in Kazan.

Via de Rubin Kazan' - Yenisey live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Yenisey (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Yenisey is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. Poloz, waarmee Rubin Kazan met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Yenisey dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Rubin Kazan'.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Yenisey
Goals
1
0
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
6
12
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
87
126
Gevaarlijke aanvallen
38
43
Passes
377
485
Overtredingen
12
6
Buitenspel
1
2
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE Rubin Kazan' - Yenisey 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Yenisey teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt D. Poloz met assist van S. Azmoun Rubin Kazan 1-0
40' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor R. Dugalic Yenisey
46' Wissel Yenisey Wissel M. Obradović voor M. Kostyukov Yenisey
51' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor F. Ogude Yenisey
57' Wissel Yenisey Wissel A. Sarkisov voor A. Zotov Yenisey
65' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Chico Flores Rubin Kazan
69' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor V. Granat Rubin Kazan
72' Wissel Rubin Kazan Wissel A. Bukharov voor D. Poloz Rubin Kazan
77' Wissel Yenisey Wissel A. Kutjin voor P. Komolov Yenisey
79' Wissel Rubin Kazan Wissel V. Podberezkin voor S. Azmoun Rubin Kazan
86' Wissel Rubin Kazan Wissel V. Ustinov voor K. Bayramyan Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Yenisey
Opstellingen Rubin Kazan' - Yenisey
De opstellingen van Rubin Kazan' en Yenisey zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Yenisey zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Wissels Rubin Kazan'
# Speler Pos.
97 Wissel
16 Timur Akmurzin K
21 Egor Baburin K
5 Filip Uremović V
7 Vyacheslav Podberezkin M
77 Reza Shekari Ghezel Ghaya M
91 Vitaliy Ustinov M
11 Aleksandr Bukharov A
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Yenisey

Rubin Kazan' en Yenisey treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rubin Kazan' en Yenisey elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Rubin Kazan' 0
Winst Yenisey 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 10e positie staat, terwijl we Yenisey terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Rubin Kazan' - Yenisey Opstelling Rubin Kazan' Opstelling Yenisey Live Rubin Kazan' - Yenisey Live Rubin Kazan' - Yenisey kijken Rubin Kazan' - Yenisey kijken Live Rubin Kazan' - Yenisey stream Rubin Kazan' - Yenisey Fox Sports Nabeschouwing Rubin Kazan' - Yenisey Uitslag Rubin Kazan' - Yenisey Statistieken Rubin Kazan' - Yenisey Russische Premier League 2018/2019 Rubin Kazan' - Yenisey wedden Rubin Kazan' - Yenisey gokken Rubin Kazan' - Yenisey Unibet