Nabeschouwing Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou (2-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Spartak Moskva het zondag 2 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 2-1 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Spartak Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van D. Glushakov. Spartak Moskva vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Luiz Adriano op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut moest Spartak Moskva verder met een man minder nadat N. Rasskazov een rode kaart had gekregen.

Lokomotiv Moskva kreeg een penalty toegewezen in de 69e minuut, die werd genomen door F. Smolov. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-0 op het scorebord bleef staan. In de 80e was het Lokomotiv Moskva dat op voorsprong kwam te staan na een goal van J. Farfán.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Karasev, waardoor Spartak Moskva dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt D. Glushakov met assist van S. Hanni Spartak Moskva 1-0
14' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor I. Denisov Lokomotiv Moskva
37' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Luiz Adriano met assist van S. Hanni Spartak Moskva 2-0
42' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Timofeev voor Fernando Spartak Moskva
45' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Ćorluka Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Barinov voor I. Denisov Lokomotiv Moskva
58' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
62' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor D. Glushakov Spartak Moskva
62' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Manuel Fernandes voor V. Ćorluka Lokomotiv Moskva
66' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Lomovitski voor L. Melgarejo Spartak Moskva
67' Rode kaart Spartak Moskva Rode kaart voor N. Rasskazov Spartak Moskva
69' Penalty gemist Lokomotiv Moskva Penalty gemist F. Smolov Lokomotiv Moskva
73' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Petković voor S. Hanni Spartak Moskva
77' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Éder voor Anton Miranchuk Lokomotiv Moskva
80' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt J. Farfán met assist van D. Barinov Lokomotiv Moskva 2-1
92' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor S. Kverkvelia Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Spartak Moskva en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Lokomotiv Moskou

Spartak Moskva en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 4 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Lokomotiv Moskou slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 6
Winst Lokomotiv Moskou 5
Gelijkspel 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 7e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 4e plaats.