Nabeschouwing Spartak Moskva - Yenisey (2-0) || Russische Premier League

Zondag 21 april 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Spartak Moskva het zondag 21 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Yenisey. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Yenisey live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Yenisey (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Yenisey is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door N. Rasskazov, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. Spartak Moskva vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Guliev op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Yenisey
Goals
2
0
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
24
6
Schoten op doel
6
0
Aanvallen
140
79
Gevaarlijke aanvallen
55
41
Passes
661
347
Overtredingen
16
11
Buitenspel
1
3
Corners
9
1
Wissels
3
3
LIVE Spartak Moskva - Yenisey 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Yenisey teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Guliev Spartak Moskva
32' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor O. Danchenko Yenisey
37' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Gigot Spartak Moskva
46' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt N. Rasskazov met assist van Luiz Adriano Spartak Moskva 1-0
46' Wissel Yenisey Wissel D. Torbinski voor M. Semakin Yenisey
46' Wissel Yenisey Wissel A. Zotov voor B. Sarr Yenisey
59' Wissel Yenisey Wissel A. Sarkisov voor A. Sobolev Yenisey
66' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Tashaev voor G. Melkadze Spartak Moskva
74' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Ignatov voor Fernando Spartak Moskva
83' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt A. Guliev met assist van Luiz Adriano Spartak Moskva 2-0
88' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Eshchenko voor N. Rasskazov Spartak Moskva
Opstellingen Spartak Moskva - Yenisey
De opstellingen van Spartak Moskva en Yenisey zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Yenisey zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Dmitriy Alenichev
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Yenisey

Spartak Moskva en Yenisey treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Spartak Moskva en Yenisey elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 0
Winst Yenisey 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 5e positie staat, terwijl we Yenisey terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Spartak Moskva - Yenisey Opstelling Spartak Moskva Opstelling Yenisey Live Spartak Moskva - Yenisey Live Spartak Moskva - Yenisey kijken Spartak Moskva - Yenisey kijken Live Spartak Moskva - Yenisey stream Spartak Moskva - Yenisey Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - Yenisey Uitslag Spartak Moskva - Yenisey Statistieken Spartak Moskva - Yenisey Russische Premier League 2018/2019 Spartak Moskva - Yenisey wedden Spartak Moskva - Yenisey gokken Spartak Moskva - Yenisey Unibet