Nabeschouwing Ufa - Arsenal Tula (1-2) || Russische Premier League

Zaterdag 20 april 2019 - 10:30 uur

In de Russische Premier League neemt Ufa het zaterdag 20 april 2019 om 10:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Arsenal Tula (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 1-2 overwinning voor Arsenal Tula. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Arsenal Tula kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Z. Bakaev. Arsenal Tula vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Gorbatenko op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut wist Ufa de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Igboun. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Ufa kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladimir Moskalev, waardoor Arsenal Tula dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Ufa - Arsenal Tula
Goals
1
2
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
13
15
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
113
84
Gevaarlijke aanvallen
58
49
Passes
408
295
Overtredingen
22
4
Buitenspel
1
0
Corners
7
9
Wissels
3
2
LIVE Ufa - Arsenal Tula 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt Z. Bakaev Arsenal Tula 0-1
7' Gele kaart Ufa Gele kaart voor B. Jokić Ufa
24' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt I. Gorbatenko Arsenal Tula 0-2
26' Gele kaart Ufa Gele kaart voor I. Bezdenezhnykh Ufa
38' Doelpunt Ufa Doelpunt S. Igboun met assist van D. Sysuev Ufa 1-2
47' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Grigalava Arsenal Tula
63' Gele kaart Ufa Gele kaart voor I. Nedelcearu Ufa
64' Wissel Ufa Wissel A. Aliev voor O. Vaněk Ufa
70' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor K. Berkhamov Arsenal Tula
75' Wissel Ufa Wissel A. Vombergar voor P. Alikin Ufa
83' Gele kaart Ufa Gele kaart voor D. Sysuev Ufa
84' Wissel Ufa Wissel V. Krotov voor I. Bezdenezhnykh Ufa
87' Wissel Arsenal Tula Wissel S. Tkachev voor K. Berkhamov Arsenal Tula
92' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Kangwa voor Z. Bakaev Arsenal Tula
Opstellingen Ufa - Arsenal Tula
De opstellingen van Ufa en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Sergey Tomarov
Formatie 4-3-3
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Ufa - Arsenal Tula

Ufa en Arsenal Tula treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ufa en Arsenal Tula elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Ufa 0
Winst Arsenal Tula 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 14e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ufa - Arsenal Tula Opstelling Ufa Opstelling Arsenal Tula Live Ufa - Arsenal Tula Live Ufa - Arsenal Tula kijken Ufa - Arsenal Tula kijken Live Ufa - Arsenal Tula stream Ufa - Arsenal Tula Fox Sports Nabeschouwing Ufa - Arsenal Tula Uitslag Ufa - Arsenal Tula Statistieken Ufa - Arsenal Tula Russische Premier League 2018/2019 Ufa - Arsenal Tula wedden Ufa - Arsenal Tula gokken Ufa - Arsenal Tula Unibet