Nabeschouwing Ufa - Dinamo Moskva (1-2) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 3 maart 2019 - 09:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Ufa het zondag 3 maart 2019 om 09:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Dinamo Moskva (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door S. Igboun, waarmee Ufa met 1-0 de leiding nam. Dinamo Moskva kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Lutsenko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette V. Grulev zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Dinamo Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Lapochkin, waardoor Dinamo Moskva dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ufa - Dinamo Moskva 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Yusupov Dinamo Moskva
32' Doelpunt Ufa Doelpunt S. Igboun Ufa 1-0
46' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Tetteh Dinamo Moskva
58' Wissel Ufa Wissel V. Krotov voor D. Sysuev Ufa
60' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt E. Lutsenko Dinamo Moskva 1-1
67' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Kozlov Dinamo Moskva
72' Gele kaart Ufa Gele kaart voor I. Paurević Ufa
75' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor F. Černych Dinamo Moskva
78' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor T. Šunjić Dinamo Moskva
81' Gele kaart Ufa Gele kaart voor P. Alikin Ufa
85' Wissel Ufa Wissel A. Sukhov voor D. Zhivoglyadov Ufa
86' Wissel Ufa Wissel A. Wombergar voor O. Thill Ufa
87' Gele kaart Ufa Gele kaart voor B. Jokić Ufa
90' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Panchenko voor E. Lutsenko Dinamo Moskva
92' Gele kaart Ufa Gele kaart voor I. Nedelcearu Ufa
94' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt V. Grulev Dinamo Moskva 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Dinamo Moskva
Opstellingen Ufa - Dinamo Moskva
De opstellingen van Ufa en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.