Nabeschouwing Ufa - Rostov (1-0) || Russische Premier League

Zondag 7 april 2019 - 10:30 uur

In de Russische Premier League neemt Ufa het zondag 7 april 2019 om 10:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Rostov (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ufa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door S. Igboun, waarmee Ufa met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Ufa dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Ufa.

Wedstrijdstatistieken Ufa - Rostov
Goals
1
0
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
9
15
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
97
88
Gevaarlijke aanvallen
41
51
Passes
327
408
Overtredingen
14
13
Buitenspel
2
1
Corners
1
9
Wissels
3
3
LIVE Ufa - Rostov 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Wissel Rostov Wissel B. Zaynutdinov voor I. Popov Rostov
24' Gele kaart Rostov Gele kaart voor B. Zaynutdinov Rostov
25' Doelpunt Ufa Doelpunt S. Igboun met assist van B. Jokić Ufa 1-0
54' Gele kaart Ufa Gele kaart voor C. Carp Ufa
57' Wissel Ufa Wissel I. Paurević voor O. Vaněk Ufa
65' Wissel Rostov Wissel A. Ionov voor A. Zuev Rostov
69' Wissel Ufa Wissel A. Vombergar voor L. Bizjak Ufa
71' Gele kaart Rostov Gele kaart voor M. Normann Rostov
79' Wissel Ufa Wissel B. Sigurðarson voor E. Shomurodov Ufa
84' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Aliev I. Bezdenezhnykh Ufa
93' Gele kaart Ufa Gele kaart voor B. Jokić Ufa
Opstellingen Ufa - Rostov
De opstellingen van Ufa en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rostov zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Vadim Evseev
Formatie 3-1-4-2
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Ufa - Rostov

Ufa en Rostov treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ufa en Rostov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Ufa 0
Winst Rostov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 15e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ufa - Rostov Opstelling Ufa Opstelling Rostov Live Ufa - Rostov Live Ufa - Rostov kijken Ufa - Rostov kijken Live Ufa - Rostov stream Ufa - Rostov Fox Sports Nabeschouwing Ufa - Rostov Uitslag Ufa - Rostov Statistieken Ufa - Rostov Russische Premier League 2018/2019 Ufa - Rostov wedden Ufa - Rostov gokken Ufa - Rostov Unibet