Nabeschouwing Zenit - Lokomotiv Moskou (5-3) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 23 september 2018 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Zenit het zondag 23 september 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pennaguer Bihan 1 (Plomelin) in Plomelin.

Via de Zenit - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Lokomotiv Moskou (5-3)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Roman Galimov geëindigd in een 5-3 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door O. Shatov, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. Lokomotiv Moskva kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Barinov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette A. Erokhin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zenit de leiding in de wedstrijd nam.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Zenit vergroot nadat A. Dzyuba de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 64e minuut nadat O. Shatov namens Zenit de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 74e minuut was het Aleksey Miranchuk van Lokomotiv Moskva wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Na 82 minuten moest Lokomotiv Moskva speler D. Tarasov het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Lokomotiv Moskva de wedstrijd uit moest spelen met een man minder. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 86 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Lokomotiv Moskva. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van F. Smolov die de stand in de wedstrijd op 4-3 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd viel helemaal aan het einde van de wedstrijd. In de 90e minuut scoorde S. Driussi de 5-3 voor Zenit en bepaalde daarmee de eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Roman Galimov bij een 5-3 eindstand in het voordeel van Zenit.

LIVE Zenit - Lokomotiv Moskou 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Zenit Doelpunt O. Shatov met assist van E. Nabiullin Zenit 1-0
17' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt D. Barinov met assist van I. Denisov Lokomotiv Moskva 1-1
27' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Kuzyaev Zenit
29' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
34' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Ignatyev Lokomotiv Moskva
48' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Erokhin met assist van L. Paredes Zenit 2-1
57' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Dzyuba met assist van L. Paredes Zenit 3-1
64' Doelpunt Zenit Doelpunt O. Shatov met assist van A. Erokhin Zenit 4-1
68' Wissel Zenit Wissel C. Marchisio voor O. Shatov Zenit
71' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Anton Miranchuk voor V. Ignatyev Lokomotiv Moskva
72' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor B. Idowu Lokomotiv Moskva
73' Wissel Zenit Wissel Hernani voor D. Kuzyaev Zenit
74' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Aleksey Miranchuk Lokomotiv Moskva 4-2
78' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Tarasov voor V. Ćorluka Lokomotiv Moskva
80' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Tarasov Lokomotiv Moskva
82' Tweede gele kaart Lokomotiv Moskva Tweede gele kaart voor D. Tarasov Lokomotiv Moskva
86' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt F. Smolov Lokomotiv Moskva 4-3
87' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Hernani Zenit
90' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Driussi Zenit 5-3
91' Gele kaart Zenit Gele kaart voor S. Driussi Zenit
92' Wissel Zenit Wissel A. Kokorin voor S. Driussi Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Zenit - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Zenit en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Zenit - Lokomotiv Moskou

Zenit en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roman Galimov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 5 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Lokomotiv Moskou slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zenit 7
Winst Lokomotiv Moskou 4
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 11e plaats.