Nabeschouwing Zenit - Rubin Kazan' (1-2) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 9 december 2018 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Zenit het zondag 9 december 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pennaguer Bihan 1 (Plomelin) in Plomelin.

Via de Zenit - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Rubin Kazan' (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door E. Sorokin, waarmee Rubin Kazan met 0-1 de leiding nam. Rubin Kazan vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Sorokin op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Zenit vervolgens op 1-2. Het was L. Paredes die vanaf 11 meter wist te scoren in de 59e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Matyunin, waardoor Rubin Kazan' dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Zenit - Rubin Kazan' 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt E. Sorokin met assist van I. Kalinin Rubin Kazan 0-1
18' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Hernani Zenit
28' Gele kaart Zenit Gele kaart voor O. Shatov Zenit
29' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor K. Bayramyan Rubin Kazan
39' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor I. Kalinin Rubin Kazan
49' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Neto Rubin Kazan
50' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt E. Sorokin Rubin Kazan 0-2
55' Wissel Zenit Wissel A. Zabolotnyi voor R. Mak Zenit
55' Gele kaart Zenit Gele kaart voor L. Paredes Zenit
59' Penalty Zenit Penalty L. Paredes Zenit 1-2
61' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor A. Sagitov Rubin Kazan
63' Wissel Rubin Kazan Wissel D. Stepanov voor R. Abdullin Rubin Kazan
65' Wissel Rubin Kazan Wissel C. Marchisio voor A. Erokhin Rubin Kazan
78' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor F. Uremović Rubin Kazan
85' Wissel Rubin Kazan Wissel A. Bukharov voor A. Sagitov Rubin Kazan
85' Gele kaart Zenit Gele kaart voor C. Marchisio Zenit
94' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor V. Granat Rubin Kazan
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Rubin Kazan'
Opstellingen Zenit - Rubin Kazan'
De opstellingen van Zenit en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.