Voorbeschouwing Hibernian - Motherwell (0-0) || Schotse Premiership

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership neemt Hibernian het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road in Edinburgh.

Via de Hibernian - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Hibernian Gelijk Winst Motherwell
2.35x inzet 3.25x inzet 3x inzet
LIVE Hibernian - Motherwell 0-0

Vanaf zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Hibernian - Motherwell volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 18 uur, 23 minuten en 59 seconden.

Opstellingen Hibernian - Motherwell

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hibernian - Motherwell

Hibernian en Motherwell treffen elkaar in de 14e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Hibernian en Motherwell elkaar treffen in de Schotse Premiership.

Resultaat Aantal
Winst Hibernian 0
Winst Motherwell 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hibernian op een 8e positie staat, terwijl we Motherwell terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Hibernian - Motherwell Opstelling Hibernian Opstelling Motherwell Live Hibernian - Motherwell Live Hibernian - Motherwell kijken Hibernian - Motherwell kijken Live Hibernian - Motherwell stream Hibernian - Motherwell Fox Sports Nabeschouwing Hibernian - Motherwell Uitslag Hibernian - Motherwell Statistieken Hibernian - Motherwell Schotse Premiership 2019/2020 Hibernian - Motherwell wedden Hibernian - Motherwell gokken Hibernian - Motherwell Unibet