Nabeschouwing Hibernian - Motherwell (3-1) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Hibernian het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Motherwell (3-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Hibernian en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 3-1 overwinning voor Hibernian. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door L. Polworth, waarmee Motherwell met 0-1 de leiding nam. Hibernian kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Doidge, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 25e minuut zette F. Kamberi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hibernian de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Hibernian vergroot nadat D. Horgan de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Hibernian.

LIVE Hibernian - Motherwell 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Motherwell Doelpunt L. Polworth Motherwell 0-1
17' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor L. Grimshaw Motherwell
18' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor R. Porteous Hibernian
21' Doelpunt Hibernian Doelpunt C. Doidge met assist van J. Newell Hibernian 1-1
25' Doelpunt Hibernian Doelpunt F. Kamberi met assist van J. Naismith Hibernian 2-1
65' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor J. Carroll Motherwell
67' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor J. Naismith Hibernian
68' Wissel Hibernian Wissel M. Boyle voor F. Kamberi Hibernian
75' Wissel Hibernian Wissel D. Horgan voor J. Newell Hibernian
77' Wissel Motherwell Wissel M. OHara voor B. Maguire Motherwell
77' Wissel Motherwell Wissel S. Seedorf voor J. Hylton Motherwell
84' Wissel Hibernian Wissel S. Mallan voor S. Allan Hibernian
85' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor C. Maxwell Hibernian
86' Doelpunt Hibernian Doelpunt D. Horgan Hibernian 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Motherwell
Opstellingen Hibernian - Motherwell
De opstellingen van Hibernian en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Motherwell zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.