Nabeschouwing Hibernian - Ross County (2-2) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Hibernian het zaterdag 26 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ross County. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Ross County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Ross County (2-2)

De Schotse Premiership 2019/2020 wedstrijd tussen Hibernian en Ross County geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door D. Horgan, waarmee Hibernian met 1-0 de leiding nam. Hibernian vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Allan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Ross County de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via B. Graham.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Ross County nadat J. Chalmers in de 90e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Hibernian - Ross County 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Ross County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor M. Hallberg Hibernian
46' Wissel Hibernian Wissel D. Horgan voor M. Hallberg Hibernian
50' Doelpunt Hibernian Doelpunt D. Horgan met assist van J. Naismith Hibernian 1-0
52' Gele kaart Ross County Gele kaart voor L. Fontaine Ross County
56' Doelpunt Hibernian Doelpunt S. Allan Hibernian 2-0
64' Wissel Ross County Wissel B. Graham voor E. Henderson Ross County
72' Wissel Ross County Wissel J. Chalmers voor L. Spence Ross County
72' Wissel Ross County Wissel J. Mullin voor R. Foster Ross County
74' Doelpunt Ross County Doelpunt B. Graham met assist van M. Gardyne Ross County 2-1
81' Wissel Hibernian Wissel F. Murray voor J. Newell Hibernian
88' Wissel Hibernian Wissel A. Jackson voor S. Allan Hibernian
90' Doelpunt Ross County Doelpunt J. Chalmers Ross County 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Ross County
Opstellingen Hibernian - Ross County
De opstellingen van Hibernian en Ross County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ross County zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.