Nabeschouwing Motherwell - Hamilton Academical (1-2) || Schotse Premiership 2019/2020

Zondag 29 december 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Motherwell het zondag 29 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hamilton Academical. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Hamilton Academical live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Hamilton Academical (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Hamilton Academical is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hamilton Academical. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Motherwell kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van C. Long. Hamilton Academical kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Martin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette D. Moyo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hamilton Academical de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Beaton, waardoor Hamilton Academical dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Motherwell - Hamilton Academical 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Hamilton Academical teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Motherwell Doelpunt C. Long met assist van J. Hylton Motherwell 1-0
11' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor S. Martin Hamilton Academical
52' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor S. Stubbs Hamilton Academical
63' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor J. Hylton Motherwell
64' Wissel Motherwell Wissel S. Seedorf voor J. Hylton Motherwell
65' Wissel Motherwell Wissel P. Hartley voor J. Scott Motherwell
68' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt S. Martin Hamilton Academical 1-1
75' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor M. OHara Motherwell
77' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt D. Moyo met assist van A. McGowan Hamilton Academical 1-2
79' Wissel Hamilton Academical Wissel B. Alston voor D. Moyo Hamilton Academical
80' Wissel Motherwell Wissel R. MacIver voor L. Polworth Motherwell
81' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor B. Alston Hamilton Academical
83' Wissel Hamilton Academical Wissel J. Hunt voor S. Martin Hamilton Academical
93' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Ogboe voor G. Oakley Hamilton Academical
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Hamilton Academical
Opstellingen Motherwell - Hamilton Academical
De opstellingen van Motherwell en Hamilton Academical zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Motherwell gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hamilton Academical zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.