Nabeschouwing Ross County - Livingston (1-4) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Ross County het zaterdag 24 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Livingston (1-4)

Het Schotse Premiership duel tussen Ross County en Livingston is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 1-4 overwinning voor Livingston. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Livingston kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Guthrie. Livingston vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Lawless op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Livingston, waarmee L. Dykes zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 44 minuten deed R. Stewart iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Ross County werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 52e minuut wist J. Stobbs namens Livingston de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter John Beaton en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Livingston.

LIVE Ross County - Livingston 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Livingston Doelpunt J. Guthrie met assist van K. Jacobs Livingston 0-1
14' Doelpunt Livingston Doelpunt S. Lawless Livingston 0-2
22' Wissel Ross County Wissel K. Watson voor L. Fontaine Ross County
22' Gele kaart Ross County Gele kaart voor C. Morris Ross County
26' Doelpunt Livingston Doelpunt L. Dykes met assist van S. Robinson Livingston 0-3
29' Wissel Livingston Wissel J. Stobbs voor S. Robinson Livingston
44' Doelpunt Ross County Doelpunt R. Stewart met assist van B. McKay Ross County 1-3
46' Wissel Ross County Wissel T. Grivosti voor J. Chalmers Ross County
52' Doelpunt Livingston Doelpunt J. Stobbs met assist van S. Lawless Livingston 1-4
55' Wissel Livingston Wissel R. Crawford voor K. Jacobs Livingston
73' Wissel Ross County Wissel H. Paton voor I. Vigurs Ross County
79' Wissel Livingston Wissel C. Erskine voor J. Stobbs Livingston
87' Gele kaart Livingston Gele kaart voor A. Lithgow Livingston
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Livingston
Opstellingen Ross County - Livingston
De opstellingen van Ross County en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Livingston zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.