Nabeschouwing St. Mirren - Motherwell (0-3) || Schotse Premiership 2019/2020

Woensdag 4 december 2019 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt St. Mirren het woensdag 4 december 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in The Simple Digital Arena in Paisley.

Via de St. Mirren - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Motherwell (0-3)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter Andrew Dallas geëindigd in een 0-3 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door J. Scott, waarmee Motherwell met 0-1 de leiding nam. Motherwell vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Scott op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Motherwell, waarmee A. Campbell zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andrew Dallas, waardoor Motherwell dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE St. Mirren - Motherwell 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel St. Mirren Wissel C. MacPherson voor G. MacKenzie St. Mirren
15' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor D. Cole Motherwell
28' Doelpunt Motherwell Doelpunt J. Scott Motherwell 0-1
33' Doelpunt Motherwell Doelpunt J. Scott met assist van L. Polworth Motherwell 0-2
63' Wissel St. Mirren Wissel J. Morias voor J. Obika St. Mirren
67' Doelpunt Motherwell Doelpunt A. Campbell met assist van J. Hylton Motherwell 0-3
70' Wissel Motherwell Wissel M. OHara voor A. Campbell Motherwell
75' Wissel St. Mirren Wissel K. McAllister voor K. Magennis St. Mirren
75' Wissel Motherwell Wissel S. Seedorf voor J. Hylton Motherwell
83' Wissel Motherwell Wissel C. Manzinga voor D. Cole Motherwell
86' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor S. McGinn St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Motherwell
Opstellingen St. Mirren - Motherwell
De opstellingen van St. Mirren en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Motherwell zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing St. Mirren - Motherwell

St. Mirren en Motherwell treffen elkaar in de 16e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrew Dallas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Motherwell in de Schotse Premiership vond plaats op 5 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Motherwell. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Motherwell favoriet. 14 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor St. Mirren. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst St. Mirren 8
Winst Motherwell 14
Gelijkspel 12
Totaal 34

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 11e positie staat, terwijl we Motherwell terugvinden op de 4e plaats.