Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Alanyaspor (0-4) || Super Lig 2017/2018

Zondag 5 november 2017 - 12:00 uur

In de Super Lig 2017/2018 neemt Akhisar Belediyespor het zondag 5 november 2017 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Manisa 19 Mayıs Stadyumu in Manisa.

Via de Akhisar Belediyespor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhisar Belediyespor - Alanyaspor (0-4)

Het Super Lig duel tussen Akhisar Belediyespor en Alanyaspor is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Fernandes, waarmee Alanyaspor met 0-1 de leiding nam. Alanyaspor vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Fernandes op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Alanyaspor, waarmee E. Akbaba zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Alanyaspor in de 76e minuut, nadat V. Love de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Alanyaspor.

LIVE Akhisar Belediyespor - Alanyaspor 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhisar Belediyespor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Fernandes met assist van V. Love Alanyaspor 0-1
20' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. NSakala Alanyaspor
35' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt J. Fernandes Alanyaspor 0-2
43' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor C. Osmanpasa Akhisar Belediyespor
46' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel I. Hora voor Paulo Henrique Akhisar Belediyespor
46' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel M. Emnes voor O. Ayik Akhisar Belediyespor
57' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt E. Akbaba met assist van E. Karaca Alanyaspor 0-3
61' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel H. Barbosa voor Serginho Akhisar Belediyespor
73' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor G. Tzavellas Alanyaspor
73' Wissel Alanyaspor Wissel G. Maniatis voor J. Fernandes Alanyaspor
76' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt V. Love met assist van G. Maniatis Alanyaspor 0-4
80' Wissel Alanyaspor Wissel B. Emir voor F. NSakala Alanyaspor
82' Wissel Alanyaspor Wissel C. Lungu voor T. Yalciner Alanyaspor
89' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor O. Bayram Akhisar Belediyespor
Video hoogtepunten en samenvatting Akhisar Belediyespor - Alanyaspor
Opstellingen Akhisar Belediyespor - Alanyaspor

Voorbeschouwing Akhisar Belediyespor - Alanyaspor

Akhisar Belediyespor en Alanyaspor treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Akhisar Belediyespor en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 22 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhisar Belediyespor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Akhisar Belediyespor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Alanyaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Akhisar Belediyespor 1
Winst Alanyaspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhisar Belediyespor op een 8e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 14e plaats.